Заканите на близначката Ива, че на дуела си във Фермата“

...
Заканите на близначката Ива, че на дуела си във Фермата“
Коментари Харесай

Колоритните близначки аут от „Фермата“


Заканите на близначката Ива, че на дуела си във „ Фермата “ против русокоската Радилена ще има безапелационна победа и няма да й позвoли да вземе даже една точка, не съумяха да се осъществен, видя HotArena .

Сервитьорката от село Кула от тима на тукашните българи безусловно съкруши съперничката си от тима на емигрантите, и не й даде даже за миг убеденост, че може да поведе в някоя от четирите борби, които се играха на арената.

С безапелационния резултат 8,5 т. на 1,5 т. Ива и близначката й Йоана напуснаха риалитито , в което се канеха да стигнат до финала. Най-разстроена от този факт беше съотборничката им Нина, която изля доста сълзи от тъга, че девойките си потеглят.

Малко преди вечно да се сбогуват с предизвикването „ Фермата “, Ива и Йоана изненадаха всички присъстващи, а и феновете, с новината, че заминаването им назад в Мюнхен, където живеят от години и имат сполучлив онлайн бизнес, ще бъде единствено и само за да си съберат багажа.

Благодарeниe на присъединяване си в шоуто, колоритните девойки осъзнали, че към този момент не желаят да бъдат емигранти и ще се завърнат, с цел да живеят и работят в България. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР