Закани, бой, 7 часа носене на белезници и взет телефон.

...
Закани, бой, 7 часа носене на белезници и взет телефон.
Коментари Харесай

Ангел Георгиев от „Възраждане”: Казах, че съм депутат, а те ме удряха

Закани, пердах, 7 часа носене на белезници и взет телефон. Това е претърпял депутатът от 48-ото Народно събрание Ангел Георгиев от " Възраждане ", показа самият той. Преди ден той бе спрян на границата със Северна Македония, взе участие в сдърпване и бе съден там.

" Имаше закани, мен ме удариха и в носа, и в окото, и в кръста. След като споделих, че съм депутат, получих 3 удара по-късно ", описа Георгиев в ефира на Би Ти Ви.

По негови думи му е било отказано да приказва по телефона, както и достъп до доктор и юрист.

" Никой не знае. Обясненията са извънредно несериозни. Най-вероятно този телефон в този момент е хакнат и всичката информация в този момент се ревизира ", изясни Георгиев за ориста на телефона си. Той показа, че мобилното устройство е изключено, а той е блокирал сим картата си.

Георгиев и другите българи са били закарани със длъжностен автомобил до съда в Крива паланка. През цялото време те са били с белезници - общо към 7 часа.

Той изясни още, че от негова страна не е имало нито вербална, нито физическа експанзия.

Георгиев се закани, че ще апелира присъдата си както в Северна Македония, по този начин и пред Европейския съд за правата на индивида.

По 300 евро санкции са желали на тримата българи в РСМ, изясни Георгиев. Той добави, че еврото не е публична валута там, а те самите не са получили документ за това, че са пратили санкциите си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР