Закачката между двамата се случи по време на участието на

...
Закачката между двамата се случи по време на участието на
Коментари Харесай

Световна звезда лудна по Тита


Закачката сред двамата се случи по време на присъединяване на Cody в столичния Bedroom Premium Club, където изпълнителката на „ Антилопа “ събра очите на всички присъстващи с диви танци.
Иначе премерената госпожица се беше очевидно отпуснала и се отдаде на бурни чупки в ханша, с което подлуди гостуващата звезда в клуба. Тита дойде с другарска компания, от която липсваше гаджето й. Красавицата изглеждаше повече от съвършено в Bedroom, а присъстващи даже я съпоставиха с жива кукла „ Барби “.

Самият Cody Wise подвигна градуса на купона на макс, а всички присъстващи се забавляваха до ранни зори. След присъединяване си, той се причисли към компанията на Тита и дружно подвигаха тостове. Тийн сензацията е за първи път в България и точно той е определен да постави началото за 2018 на най-мащабните черни празненства у нас – “Blackroom”.

Дуетът му “It’s My Birthday” с именития рапър will.i.am от “Black Eyed Peas” го трансформира в звезда за една нощ, а песента към този момент е гледана близо 88 милиона пъти в Youtube. И до през днешния ден рекордните позиции на дуета в британските и австралийските ранглисти са неоспорими.Едва на 22 години Cody Wise към този момент е международна звезда и чест гост-изпълнител в голям брой музикални риалити формати по света. Кариерата му стартира на Бродуей, където е определен за основната роля в хитовия мюзикъл “Цар Лъв”.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР