Зак ЛаВайн бе най-резултатен с 39 точки, а ДеМар ДеРозан

...
Зак ЛаВайн бе най-резултатен с 39 точки, а ДеМар ДеРозан
Коментари Харесай

ОБЗОР: Чикаго обърна Торонто

Зак ЛаВайн бе най-резултатен с 39 точки, а ДеМар ДеРозан добави 23, с цел да изведат Чикаго Булс до триумф със 109:105 при гостуването против Торонто Раптърс в мач от Източната конференция.

Чикаго ще играе съдбоносен мач с Маями Хийт в петък, а спечелилият ще се класира за първия кръг на плейофите в НБА, където противник ще бъде Милуоки Бъкс.

Биковете преодоляха пасив от 19 точки през третата четвърт против Раптърс.

Тройката на Патрик Бевърли при оставащи 5:07 минути изведе Булс напред с 96:93, преднина която те задържаха до края.

Звездата на Торонто Паскал Сиакам наниза 32 точки за Раптърс, които получиха дабъл-дабъл от Фред ВанВлийт (26 точки, 12 борби) и Скоти Барнс (19 точки, 10 борби).

Чикаго завоюва всичките си мачове против Маями в постоянния сезон, като всеки дуел беше решен с най-малко осем точки разлика.

Джош Гиди записа 31 точки, 10 асистенции и 9 битки и Оклахома Сити Тъндър остана в битката за място в плейофите на Западната конференция, като означи победа със 123:118 над домакина Ню Орлиънс Пеликанс.

Шай Гилджъс-Алекзандър бе над всички с 32 точки и Лугуенц Дорт добави 27 за Тъндър, който ще гостува на Минесота Тимбъруулвс в петък вечер.

Победителят ще бъде номер 8 в схемата на Запад и се изправят против поставените преди всичко Денвър Нъгетс в първия кръг на плейофи.

Брандън Инграм записа 30 точки, седем асистенции и шест битки за Ню Орлиънс.

Резултати в НБА:

Торонто - Чикаго                        105:109

Ню Орлиънс – Оклахома            118:123
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР