Зак Хардакър преобърна колата си, след като катастрофира, докато караше

...
Зак Хардакър преобърна колата си, след като катастрофира, докато караше
Коментари Харесай

Зак Хардакър преобърна кола в ужасяваща катастрофа с шофиране в нетрезво състояние, докато беше следван от ченгета

Зак Хардакър прекатурна колата си, откакто катастрофира, до момента в който караше над ограничаването и беше наблюдаван от полицията.

Хардакър е му беше неразрешено да кара за повторно, откакто на 31 януари беше открито, че има 55 микрограма алкохол на 100 ml издишан въздух, много над законовата граница от 35 mcg. 32-годишният състезател на Leigh Leopards беше неразрешен да кара за три години години и санкциониран с £1346.

Магистратският съд на Лийдс разбра, че Хардакър е карал покрай Нотингли, Понтефракт, откакто оставил другар, когато полицията почнала да го следва. Полицаят трябваше да кара с 88 благи в час, с цел да го изпревари, и по-късно видя колата му да се прекатурва в крайпътен насип малко откакто полицейските светлини бяха включени.

Адвокатът на Хардакър сподели пред съда, че той е „ неправилно пресметнал “ напитките си, че нощ. Той беше наказан да заплати спомагателна такса за жертвите от £538 и правосъдни разходи от £85, за общо £1969. Leigh сподели в изказване: „ Leigh Leopards...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР