Зак Ефрон демонстрира мускулестото си тяло на луксозна яхта по

...
Зак Ефрон демонстрира мускулестото си тяло на луксозна яхта по
Коментари Харесай

Зак Ефрон показа изваяните си коремни мускули на яхта

Зак Ефрон показва мускулестото си тяло на първокласна яхта по време на бягство в Сен Тропе. Към 35-годишния артист се причислиха и близки другари, до момента в който прекарваха времето си по вода.

Zac Efron shows off ripped physique as he gets wet and wild on luxury yacht in St. Tropez
— Page Six (@PageSix)
Актьорът сподели изваяната си коремна преса, до момента в който беше без риза, и бе видян с чифт плувни гащета на сиви шарки.

Когато не се потапяше в прохладната вода, звездата постави чифт светлоотразителни очила, а по-късно добави зелена шапка на главата си, когато разговаряше с другари.

След като се наслаждения на малко слънчеви бани, Ефрон добави визията си с черна жилетка и слезе от яхтата, с цел да покаже впечатляващите си умения на джет.

След дългия ден във водата Зак се разхлади още един път, като взе бърз душ, ситуиран от едната страна на просторната яхта.

Звездата наподобява се наслаждаваше на обилното си пътешестване до Сен Тропе, което е гореща дестинация за туристи и звезди през летния сезон.

Актьорът от " Най-великият шоумен " и преди е излагал на показ тонизираната си фигура, като да вземем за пример във кино лентата от 2017 година " Спасители на плажа ". Въпреки това, по време на диалог с Men's Health през септември предходната година, той искрено описа за компликацията да се " реализира " такава форма.

" Не знам дали този външен тип на избавител е в действителност изпълним " - призна Ефрон. " А с цел да се реализира това, са нужни мощни диуретици. Така че нямам потребност да върша това. Предпочитам да имам спомагателни 2-3 % телесни мазнини ".

Zac Efron spotted in St. Tropez.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР