Захарова заяви, че това ще доведе до тежки последствия за

...
Захарова заяви, че това ще доведе до тежки последствия за
Коментари Харесай

Захарова тотално изтрещя! Заплаши Германия с денацификация

Захарова съобщи, че това ще докара до " тежки последици " за Германия. " Те, както в този момент разбираме, не са били изцяло денацифицирани... Най-чудовищното нещо, до което ще докара това - и това е реалност, можете да ревизирате - в случай че не се направи нищо, в случай че този развой не бъде спрян от самия немски народ, преди всичко ще бъдат тежки последици за самата Германия ", съобщи говорителката пред кореспонденти в коридорите на Световния юношески фестивал, който се организира до 7 март.

 

Припомняме, че немското министерство на защитата стартира следствие на прехванатия диалог, в който е било обсъждано бомбардирането на Кримския мост с немски ракети Taurus.

 

" Трябва да разберем дали Бундесверът прави това по лична самодейност. Тогава въпросът е до каква степен контролируем е Бундесверът и до каква степен Шолц управлява обстановката? Или това е част от политиката на немското държавно управление ", запита Песков. " И двата сюжета са доста неприятни. И двата още един път акцентират директното присъединяване на страните от груповия Запад в спора към Украйна. "

 

В диалога става дума за немските ракети, само че не се показва какви. Вероятно се приказва за " Таурус ", които Шолц се въздържа да изпрати на украинците поради опасения, че те са с обхват към 500 км, с усъвършенствана радиоелектронна отбрана и " могат да се окажат някъде в Москва ".

 

Засега канцлерът назова публикуването му " доста сериозен въпрос ", който " сега се обяснява доста деликатно, интензивно и бързо ". Днес той за следващ път изключи въоръжаването на Украйна с " Таурус ", в случай че за използването на тази система би трябвало да бъдат изпратени и немски военни на терен. " Не може да доставиш оръжейна система с доста огромен обхват и да не мислиш за контрола над нея. И в случай че искаш подобен надзор и това е допустимо само посредством наличието на немски военни, за мен това е изключено. "

 

Министърът на защитата Борис Писториус дефинира протичащото се като " хибридна дезинформационна офанзива - става дума за подкопаване на нашето единение ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР