Захарова: Реакцията на германските власти показва липсата на демокрация в

...
Захарова: Реакцията на германските власти показва липсата на демокрация в
Коментари Харесай

Украйна без Taurus, отношенията с НАТО ще се влошат: за изтеклия запис на разговор между германски военни за взривяването на Кримския мост

Захарова: Реакцията на немските управляващи демонстрира неналичието на народна власт в Германия

Германската осведомителна организация ДПА назова достоверен записа на диалог сред високопоставени немски военни, които разискват доставката на ракети Taurus за Украйна и опцията за офанзива против Кримския мост. Преди това съвсем всички водещи немски медии направиха това.

Публикуването на записа провокира необикновен скандал в Германия: става известно, че Бундесверът има намерение намерено да застане на страната на Незалежната.

В същото време вестник Frankfurter Allegmeine Zeitung написа, че приключването на информация от Бундесвера по никакъв метод не е повлияло на решението на немския канцлер Олаф Шолц да не доставя на ВСУ ракетите Taurus.

Депутатът от Бундестага от Зелената партия Антон Хофрайтер изрази убеденост, че доставката на тези ракети въпреки всичко е била планувана, само че в този момент ще бъде невъзможна.

Председателят на парламентарната комисия по защита Мари-Агнес Щрак-Цимерман сподели, че не вижда нищо изненадващо в това, че диалозите са били подслушвани.

„ “, сподели тя. Но Wall Street Journal оповестява, че прихванатият диалог сред немските военни може да сътвори напрежение сред Берлин и НАТО.

„ оповестява изданието и разяснява.

Плановете на немските военни в този момент се разискват в Европа. Лидерът на партията на френските патриоти Флориан Филипо счита, че настроението на Бундесвера демонстрира лъжливия темперамент на НАТО.

„ написа той на страницата си в обществената мрежа X.

Липсата на единна позиция в ръководещите кръгове на Германия, както и на публична реакция от немското държавно управление, разяснява формалният представител на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова.

написа Захарова в Telegram, отбелязвайки, че съществуващите мнения

добави тя, отбелязвайки, че германците

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30589Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед44546Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед108918Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед149909Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15670Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377561Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед149909Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117146Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед108918Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102028Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев7389Националният празник на българския народ и освирканата власт
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР