Захари Бахаров разсмя своите фенове, като публикува в социалните мрежи

...
Захари Бахаров разсмя своите фенове, като публикува в социалните мрежи
Коментари Харесай

Захари Бахаров глади на двора


Захари Бахаров разсмя своите почитатели, като разгласява в обществените мрежи свои фотоси с ютия и маса за гладене, разпъната на тревата в двора. Повод за това е идното турне на продуцирания от него театър „ Поетите ”. Авторка на плана е дамата на артиста Диди Алексиева, която заяви в обществените мрежи къде се намират участниците в него и какво вършат преди старта на обиколката им из страната.

Сред звездите в „ Поетите ” са Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Весела Бабинова, Юлиан Вергов, Бойко Кръстнов, Захари и други Всички те демонстрираха свои фотоси и обясниха тъкмо с какво се занимават ден преди да отпътуват за турнето. Снимката на Бахаров с ютията обра точките.

„ Ден преди турнето приглаждам и последните елементи преди да тръгнем ”, написа той в коментар към фрагмента. На почитателите не им убегна фактът, че ютията не е включена. Кабелът се търкаля напразно в тревата. „ Дайте му ток, че ще се забави много по този начин ”; „ Изгладени, пременени, без паяци и паяжини, с цялостен контейнер с течност за чистачки, отпочинали и релаксирани. И очевидно ютията е обичано помагало на някои от вас ”, разясняват хората. И се майтапят с каменното изражение на артиста: „ Захари Бахаров е, както постоянно, ухилен ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР