Захари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си

...
Захари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си
Коментари Харесай

Захари Бахаров прати брат си на психолог

Захари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си брат Явор, който не стопира да се забърква в грандиозни каши, поради които е постоянен клиент на Темида, разбра HotArena.

Макар изцепките на Явор да го вбесявали, той към момента не е вдигнал ръце от него, а таман противоположното – потърсил за него профилирана помощ.

Отскоро по-малкият от двамата братя Бахарови посещавал психолог . Терапията, на която Захари го изпратил, имала за цел да откри първоизточника на неконтролируемата експанзия и по този начин Явор да се опита да я овладее. Самият той признава, че напоследък се чувствал по-спокоен, само че вътрешните му бесове не спирали да бушуват, писа „ Ретро “.

Половинката на Явор – Рая Пеева, също му пособия да бъде по-уравновесен, само че в това време точно тя от време на време ставала причина Явор да изпуска нервите си. Точно възлюбената му бе в дъното на скорошната му битка със чиновниците на реда, след която звездата от „ Стъклен дом “ се снабди с още една присъда.

Буйният артист признава, че най-вероятно трагичната загуба на татко му се е отразила на душeвността му , само че се надявал експертите да могат да му оказват помощ да превъзмогне контузиите си от тийнейджърските години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР