Захари Бахаров е най-големият печеливш от Националната лотария у нас.За

...
Захари Бахаров е най-големият печеливш от Националната лотария у нас.За
Коментари Харесай

Захари Бахаров спечелил 2 милиона от Националната лотария! Скоро ще остане без работа

Захари Бахаров е най-големият печеливш от Националната лотария у нас.За близо четирите години, в които гологлавият артист е лице на хазартната игра, сметката му е набъбнала с фантастичните 2 милиона лв., откри изследване на „ Таблоид “.

В последните седмици се появи действителната опция надареният дългуч да остане без работа, в случай че предположените промени в Закона за
хазарта бъдат признати от Народното събрание. Според поправките изрично се не разрешава реклама на хазарт в праймтайма на малките екрани, което значи и че предаването на „ Нова “ ще спре излъчването си. Това ще е сериозен удар за Захари, който получава по 10 000 лв. на всяко лъчение. Сума, която се равнява на месечната заплата на цяла междинна по мярка театрална натрупа.

След като записа 2-минутен клип в отбрана на игрите на шанса, който се върти по няколко пъти в най-скъпото рекламно време на главните малките екрани, Бахаров бе тотално залят от вълната на омразата. Профилите му в обществените мрежи са засипани с обиди и обети, че надали не артистът е отговорен за мизерията на българите от третата възраст и демографската рецесия у нас.

В знак на отвращение пък ядосани сноби връщат билети за постановките с негово присъединяване в Народния спектакъл.

„ В потрес съм от човешката завист. Аз съм артист, цялостен живот съм се опитвал да бъда експерт. Роналд Рейгън преди време е рекламирал цигари, само че никой не го е упреквал, че желае да изтреби Америка с рак “, диви се на реакцията Захари. И отдавал офанзивите на злоба към отличното възнаграждение, което си е издействал не с връзки,, а с гений и непримиримост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР