Загубите от спада в икономиката ще са по-страшни от коронавируса.

...
Загубите от спада в икономиката ще са по-страшни от коронавируса.
Коментари Харесай

Важен съвет: Стойте на слънце, така ще изградите естествен имунитет и ще се спасите от вируса

 " Загубите от спада в стопанската система ще са по-страшни от ковид. Трябва и един различен спешен щаб да се образува, който да намерения за нашата стопанска система. Да не стане по този начин, че с цел да махнем хремата, ще отсечем главата “.

Тази прогноза направи в предаването " Тази събота “ по БТВ климатологът и представител на Българската асоциация на туристическите организации проф. Георги Рачев.

По думите му българският туристически бизнес е в колапс – 300 хиляди души сега са без работа, а в международен мащаб спадът в понижението на туристическите пътувания ще над споменаваните 15%. Той подсети, че туризмът у нас образува към 12% от Брутният вътрешен продукт.

Проф. Рачев е на мнение, че има директна връзка сред климата и разпространяването на ковид. Той даде за образец Югоизточна Азия, където сега е доста топло и разпространяването на ковид не е толкоз съществено, даже и в Индия, в която равнището на хигиена не е високо.

Според него повода топлото време и слънцето да защищават хората е, че те доставят организма с витамин D и с естествени имунитет.

Пролетта в България ще е в нормата – температурите ще са единствено с половин до един градус по-високи, само че в Западна Европа ще е много топло, сподели още климатологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР