Загубите на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) при опитите за

...
Загубите на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) при опитите за
Коментари Харесай

Рогов съобщи, че украинските въоръжени сили са загубили повече от 200 души в две посоки за денонощие

Загубите на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) при опитите за офанзива на съветските позиции в Ореховското и Времевското направление в Запорожка област за ден възлизат на повече от 200 военнослужещи. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

" Общите загуби от страна на въоръжените сили на Украйна както в Ореховското, по този начин и във Времевското направление за денонощие са повече от 200 души. Във Времевското направление имаше три опита за нахлуване от съперника в региона на Старомайорски. Всички те бяха отблъснати “, сподели Рогов.

Според събеседника на организацията, с помощта на данни на разузнаването, съветските артилеристи са ликвидирали с прецизен удар склад с муниции на украинските въоръжени сили в региона на Малиновка.

 „ След това огневият контакт от съперника доста понижа “, добави Рогов.

Украинската войска прави несполучливи опити за нахлуване от 4 юни. Както заяви президентът Владимир Путин на 5 октомври, Киев загуби над 90 хиляди души и повече от 550 танка за четири месеца. Руската страна неведнъж е подчертавала, че „ контранастъплението “ не е донесло обилни резултати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР