Загубите на работни места се очакваха като част от сделката.Съкращенията

...
Загубите на работни места се очакваха като част от сделката.Съкращенията
Коментари Харесай

Tata Steel: Хиляди стоманодобивни работници в Порт Талбот са изложени на риск да загубят работата си въпреки сделката за спасяване на завода

Загубите на работни места се чакаха като част от договорката.

Съкращенията би трябвало да бъдат приключени до март идната година ще види три четвърти от 4000-те чиновници на място в риск да изгубят работата си, сподели PA

Работната мощ сега съставлява 12% от цялото население на крайбрежния град и доста, когато се появи че се чакат огромни загуби на работни места.

Пакетът за помощ от Министерството на финансите на стойност £500 млн. ще бъде предаден в поддръжка на уволнения личен състав и напъните за декарбонизация в подмяна на капиталов ангажимент от страна на Tata от към £700 млн.

Базираната в Индия Tata ще размени двете доменни пещи в завода с електродъгови пещи според проекта за понижаване на излъчванията и разноските.

Жизнеспособността на локалното произвеждане на стомана е възпрепятствана в продължение на доста години от високите цени на силата в Обединеното кралство, които навредиха на конкурентоспособността.

За тази цел синдикатът GMB корав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР