Загубила паметта си при катастрофа 55-годишна жителка на Ню Йорк

...
Загубила паметта си при катастрофа 55-годишна жителка на Ню Йорк
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Жена изгуби паметта при катастрофа си и сега отново се влюби в съпруга си

Загубила паметта си при злополука 55-годишна жителка на Ню Йорк реши да се омъжи наново за брачна половинка си, с който бе живяла 12 години преди злополуката, оповестява американският ефирен канал Fox News. Анжела Сартин-Хартунг признава, че от скоро още веднъж се е влюбила в брачна половинка си, написа Блиц.

През 2013 година тя била пометена от полицейска кола на пешеходна пътека, след което в болничното заведение я въвели в изкуствена медикаментозна кома. 

Жената имала черепно-мозъчна контузия, както и увреждане на нервите и частична загуба на слух и зрение.

Когато излязла от кома, тя била сигурна, че в този момент е 1988 година. Не си спомняла за гибелта на първия си брачен партньор, нито по какъв начин е възпитавала децата си. Нямала никакви мемоари и за сватбата със настоящия си брачен партньор Джеф, която се състояла през 2001 година

Анжела се реалокира в Ню Йорк през 2012 година от Оклахома, с цел да може щерка ѝ да учи в балетно учебно заведение. Но когато се събудила от комата тя бела сигурна, че щерка ѝ към момента е дете.

" Паметта ми изчезна изцяло. И в този момент ми се постанова да запаметявам още веднъж доста неща, които са се случили през годините. Ето за какво в къщата има толкоз доста фотоси с мен и Джеф. Той е необикновен човек и това от време на време ме кара да рева ", споделя Анджела.

Според нея тя се пробва да запълни живота с нови мемоари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР