Загубих всякаква надежда след смъртта на Навални за позитивна перспектива

...
Загубих всякаква надежда след смъртта на Навални за позитивна перспектива
Коментари Харесай

Мански: Загубих всякаква надежда след смъртта на Навални за позитивна перспектива за Русия

„ Загубих всякаква вяра след гибелта на Навални за положителна вероятност за Русия. “ Това сподели създателят на „ Свидетелите на Путин “ Виталий Мански

„ Навални, за разлика от мен, вярваше на съветския народ и жертва себе си за него. Никога не го поддържа този народ, още до момента в който беше жив се обърна към тях – използвайте гибелта ми за началото на митинг. Дори гибелта му в пандиза не подвигна народа за някаква опозиция, в случай че това не е подействало, аз не виждам шансове за Русия “, счита той.

Съветът на Европейския съюз постанова наказания и върху две организации

Следващите години на ръководства на Путин той пресмята, че ще са под 30 и добави, че точно до момента в който той е на власт, няма да ма никаква смяна.

Според него, когато е бил избиран Путин, на Русия в действителност й е трябвал някой, който да подреди нещата. Това Елцин е много болен и алтернативата е младежът.

„ Аз имах доверие на тези, които избраха Путин, когато снимах кино лентата, а когато започнах да поддържам връзка с него, това доверие стартира да се разтваря, то се сблъскваше с това, което виждам. А точно, че неговата неустановеност, престореност, на която станах очевидец, на историята с връщането на руския химн “, изясни той.

В дипломатическата задача следва отварянето на траурна книга, където ще се изричат съболезнования

Според него Кремъл употребява терористичните офанзиви, с цел да ограничи още повече свободата на хората в Русия.

В петък мъже с автомати убиха над 100 души в съветски търговски център, 

Вижте целия диалог във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР