Загубени багажи, пълна безотговорност и липса на информация - да

...
Загубени багажи, пълна безотговорност и липса на информация - да
Коментари Харесай

Туристическа агенция превърна в ад почивката на българи в Египет

Загубени багажи, цялостна безнаказаност и липса на информация - да те е боязън да се довериш на туроператор за почивката си

Българка съжали, че се довери на туристическа организация за почивката и има съображение. В обществената мрежа Facebook Мария Стоянова споделя за премеждията си с туристическа организация, чието име няма да загатваме, написа.

Стоянова отбелязва, че е щастлива от обстоятелството, че най-сетне и Бургас го огря да има чартър до Египет, проведен от туристическата организация. Не остана щастлива обаче от тяхното отношение.

Пълен с пасажери аероплан кацнал в Кайро, където се открило, че липсва багажът на 22 индивида. " Никой нищо не знае, представителите на туристическата организация подвигат плещи, трансферират виновността на други ", написа Мария.

" От летището се издават бележки на всеки пасажер, който е дошъл без багаж. Тръгваме от летището към музея, след това към хотела, молба да закарат хората до мола с цел да си купят четки за зъби и долни дрехи, следва отказ… Нямало по какъв начин да стане, да си заловен такси или Юбер… Пълна безнаказаност и липса на информация.

На идващия ден следват пирамиди и дълъг преход до Шарм ел Шейх. Дочува се импровизирано, че в Кайро са не запомнили да разтоварят 22 багажа. След това импровизирано разбираме, че багажът ще дойде на 09.10 непосредствено в Шарм с полет от София. ", добавя още дамата.

От туристическата организация им декларирали, че би трябвало да бъдат признателни, че ще докарат багажа. В същото време те нищо не създали за пасажерите, останали дни без багаж.

" Идва 09.10 и уау, по здрач багажът идва със личен бус и представител на летището в Шарм. Минава през другите хотели и с цел да ти върнат куфара ти желаят бележката за изгубен багаж от летище Кайро /на летището имат 2 копия от същата бележка/, която е единствения ти документ, че 4-5 дни си нямал багаж и си си прекарал една страхотна отмора. Ако не им я дадеш, няма да ти дадат багажа. Извиват ти ръцете. Заплашват те, че багажът ти си потегля още веднъж. Скандал. От 22-мата индивида, единствено 8 не си дават бележките. Смелчаци някакви… ", споделя Стоянова, като добавя, че пасажерите са получавали закани и от туроператора.

" Тъжното е, че шефът на хотела беше по-загрижен от представителите на туристическата организация. Тъжно е, че си сключил контракт и очакваш, че ще имаш поддръжка, само че в противен случай.. получаваш или нищо, или оправдания и непосредствено те пращат да се оплачеш на самолетната компания, все едно си закупил самолетен билет непосредствено от тях. В България нищо не е това, което би трябвало да бъде. За повторно пътувам с туроператор и за повторно скърбя, че не съм си провела почивката сама ", безапелационна е дамата.

Мария Стоянова прибавя, че последната вечер никой от представителите на туроператора не съобщил в какъв брой часа би трябвало да се тръгне към летището, пътуващите сами си търсили информация.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР