Загубата с 0:9 срещу Манчестър Юнайтед боли повече и от

...
Загубата с 0:9 срещу Манчестър Юнайтед боли повече и от
Коментари Харесай

Хазенхютел: Тази загуба боли повече от онази срещу Лестър

Загубата с 0:9 против Манчестър Юнайтед боли повече и от миналогодишното проваляне със същия резултат против Лестър, съобщи мениджърът на Саутхамптън Ралф Хазенхютел след мача. Резервата Антони Марсиал се разписа два пъти в края и Юнайтед освен повтори най-голямата си победа във Висшата лига - през 1995 против Ипсуич, само че и най-тежката загуба за " светците ". Те отстъпиха с 0:9 на Лестър Сити през предишния сезон. Хазенхютел твърди, че неговият тим не е заслужавал да падне с толкоз доста голове.

" Тази загуба е тотално друга от онази против Лестър, само че не боли по-малко. Напротив, боли доста повече като паднеш още веднъж с подобен резултат. Отборът ни наподобява друго и това е повода сезонът досега да е добър за нас. Ще забележим по какъв начин ще приключи той, само че считам, че ще бъде по-добър от предишния. ", сподели Хазенхютел, чийто тим е на 12-о място в класирането с 29 точки от 21 мача.

Саутхамптън бе без част от титулярите си и остана с 10 души на терена още във втората минута, когато халфът Александър Янкевиц бе изпъден. " Светците " положителни приключиха с двама по-малко, откакто бранителят Ян Беднарек получи червен картон в самия край.

" Пак паднахме извънредно тежко и отново се случи по същия метод - с червен картон рано в мача, този път даже във втората минута. Така 90-те във Висшата лига стават доста, доста тежки. Нямаше и по какъв начин да оказа помощ, тъй като нямах други възможности. Нямаме опитни играчи на пейката, нямаме и варианти в отбраната. Просто бях беззащитен ", добави той.

Следващият мач на Саутхамптън е против Нюкасъл в събота. Премиър лийг 22 кръг, вторник 2 февруари  Манчестър Юнайтед 9:0краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР