Загубата с 0:2 от Германия в приятелски мач е предупреждение

...
Загубата с 0:2 от Германия в приятелски мач е предупреждение
Коментари Харесай

Мбапе предупреди: Европейското първенство ще бъде трудно за Франция

Загубата с 0:2 от Германия в другарски мач е " предизвестие " за френските национали, че европейското състезание по футбол ще бъде мъчно, съобщи нападателят на тима Килиан Мбапе, представен от организация Ройтерс.

" Трябва допустимо най-бързо да осъзнаем, че в случай че в идващите мачове играем по този начин, може би ни чака голямо отчаяние. Не желаеме това да се случва ", съобщи нападателят на френския народен отбор, представен от Ройтерс. Той обаче добави, че това проваляне не е удар по упоритостите на " петлите ".
 ПСЖ желае част от <a href=бонуса на Мбапе " >
ПСЖ желае част от бонуса на Мбапе

От клуба към този момент са се свързали с юристите на футболиста

" Дори и да бяхме спечелили с 5:0 против Германия, нямаше да мислим, че ще вземем европейската купа с лекост. Приемам тази загуба като предизвестие, просто не играхме добре. Това не значи, че би трябвало да захвърлим всичко, което сме създали до този миг и мачовете, които сме спечелили ".

В идната си контрола французите ще играят с Чили на " Велодром " и нападателят на Пари Сен Жермен е квалифициран за всевъзможен вид провокации, които могат да дойдат от страна на последователите на Олимпик Марсилия.

" И да ме освиркват, това е животът. Не го одобрявам персонално. Ако обаче не ме освиркат, ще се изненадам прелестно ", сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР