Загубата на ценна вещ помрачи деня след прекрасно семейно събиране.Надежда

...
Загубата на ценна вещ помрачи деня след прекрасно семейно събиране.Надежда
Коментари Харесай

Изчезна забравена раница с ценна вещ, издирват информация СНИМКИ

Загубата на скъпа движимост помрачи деня след прелестно фамилно събиране.

Надежда Г. споделя, че не запомнила раница, в която имало преносим компютър, след празника за рождения ден на дребната Валерия.

Това станало на детската площадка против СЕУ „ Георги Стойков Раковски “. Жената говорила с друга майка, а след това си тръгнала, забравяйки скъпата раница.

Когато се върнала от преносимия компютър нямало и диря, като очевидци настояват, че тя била взета.

" Клошарят от прилежащата скамейка твърди, че някакъв " наркоман " я е взел, само че в 14:50, когато стигнах още веднъж до мястото - ни раница, ни клошар, ни майка ", споделя Надежда Георгиева.

Тя употребява помощта на обществените мрежи, с цел да се опита да открие информация за изгубената движимост.

" Моля, в случай че някой е видял нещо или познава дамата - да показа ", приканва тя.

Вижте и целия роман за случката, споделен от

" Не пиша тук постоянно, само че оня ден, нашата скъпа Валерия стана на 5. Беше отлично тържество с доста наслада за нея и нас. Следващият ден, 30.06, бяхме на площадката пред 22-ро учебно заведение с нея. 

Заприказвах се с непозната майка на момченце на име Оги, което е на 6 години. Бях оставила раницата си на пейката вдясно, само че вследствие на заплеснатост, сме тръгнали без да вземем раницата. В интервала 13:20 - 14:50 тя е била там (евентуално). Майката на детето остана на площадката, само че дали тя е взела раницата или някой различен - не знаем. Клошарят от прилежащата скамейка твърди, че някакъв " наркоман " я е взел, само че в 14:50, когато стигнах още веднъж до мястото - ни раница, ни клошар, ни майка. В раницата има преносим компютър, който е скъп поради информацията. От полицията още не са разпределили случая и са извънредно бавни. Моля, в случай че някой е видял нещо или познава дамата - да показа. Благодаря ви авансово! "



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР