Загубата на любим човек е пагубна за емоционалния ни свят.

...
Загубата на любим човек е пагубна за емоционалния ни свят.
Коментари Харесай

7 знака, че починалият ви близък опитва контакт с вас

Загубата на обичан човек е пагубна за прочувствения ни свят. Като част от процеса на оплакване имаме толкоз доста въпроси без отговор и копнеем да поговорим още един път със отпътувалите си. В нашата тъга постоянно изпитваме неща, които не могат да бъдат обяснени от разсъдъка. Свръхестествените или паранормални прекарвания, с които можем да се сблъскаме, се поясняват от другите като съвпадане, само че те не се усещат като нас. Надяваме се, че обичаният човек се пробва и съумява да ни доближи.
Независимо дали вярвате в отвъдното или не, от време на време няма пояснение за някои наши прекарвания, които наподобява са свързани с умрелия ни обичан човек.
1. Сънища
Да сънувате обичания умрял човек е естествено, защото имате доста мемоари дружно. Ако можете да си припомните съня си – незабавно след пробуждане, запишете детайлностите. Какво значение можете да извлечете от събраните детайлите на съня? Има ли подсказка, че обичаният ви човек се пробва да ви изпрати новина, до момента в който сте в царството на Морфий?След гибелта връзката може да се схване и като прекарване отвън тялото, без значение дали сте заспали, будни или медитиращи. Любимите облици могат да наподобяват от плът и кръв или да са форми от светлина, само че вие напълно съответно да различавате кои са. Понякога това е като луцидно сънуване. В него сте наясно, че сънувате, само че можете да контролирате какво се случва в съня.
2. Внезапна мисъл
Когато мислите ви ненадейно се изместят от един предмет към обичания мъртвец, това може да е знак, че духът му търси контакт с вас. Прегърнете мисълта, както бихте прегърнали обичан човек, и преживейте още веднъж загатна за него. Естествено е да изпитвате страсти дружно с мислите.
3. Странни придвижвания и звуци
Когато нещо се движи независимо, без наоколо до него да има човек, това на пръв взор необяснимо придвижване може да се отдаде на умрелия ви обичан човек. Ако поставите предмета на мястото му и той още веднъж се движи без пояснение, може да сте по-сигурни в контакта.Мигането на светлините, звъненето на телефона или животните, които се държат необичайно - всичко това може да е симптом, че вашият обичан човек поддържа връзка по неговия си метод с вас и се пробва да притегли вниманието ви.
4. Физически взаимовръзки
Предмет, който ви припомня за неповторимо специфичен миг сред вас и обичания човек, като че изниква пред вас внезапно. Например виждате черно перо, което лежи по пътя ви, до момента в който вървите по тротоара, което ви припомня за времето, в което вие и вашият умрял обичан човек сте гледали „ Гарванът " в пижамите си на Хелоуин.Този вид характерен физически обект, който има значение за вас, елементарно може да бъде интерпретиран от всеки различен като съвпадане. Фактът, че това се е случило с вас и вие сте се сетили за случката и индивида, значи, че посланието е стигнало до вас.
5. Необяснима чувствителност
Физическите чувства по вашето тяло, като изтръпване, настръхване или чувство за лъх, когато няма вятър или мраз, всичко това може да е симптом, че духът на обичания отпътувал си човек е наоколо. Или може да усетите прочут мирис, който ви припомня за него.
6. Халюцинации
Виждането на неща, които в действителност не са там, може да бъде ужасно, защото нормално свързваме това с психологични болести. Ако сте имали привидение в случай, че никой различен в помещението не е, допустимо е духът на обичания ви човек да се опита да се свърже с вас.Вместо да изпитвате боязън, отделете малко време, с цел да пандизите очи и да „ договарянията “ какво сте видели. След това обърнете внимание на тялото си и всички физически чувства. Има ли аромати, звуци или чувства за досег, напомнящи ви моменти с починалия? Отворете още веднъж очите си и произнесете името му на глас, като се концентрирайте върху всичките си сетива.Понякога хората оповестяват за звукови халюцинации. Това също може да е знак за вас. Разпознахте ли гласа? Опитайте се да отговорите на глас и вижте дали обичаният ви човек може да реализира устен контакт с вас.
7. Леки произшествия с добър край
Синхронизацията в миг на контакт с душата на отишъл си от време на време води до някои леки произшествия, които наподобяват като инцидентни, само че в действителност са знак, че обичаният е наоколо и е предотвратил по-сериозни вреди. Това е метод той да ви успокои, че се грижи за вас и от отвъдното. При „ инцидентно “ позхлъзване, или „ стъпване на погрешно “, или „ връщане за забравено нещо “, или „ хлопване на вратата, а вие сте извън без ключове “, бъдете бдителни. Помислете какво би могло да е посланието на тези привидно дребни катастрофи. 
Естествено е да изпитваме боязън, когато разчитаме знаци от духа на умрял обичан човек. Той ще продължи да ви обича даже и след гибелта, тъй че отговаряйте с обич в мозъка си, а не със боязън. Нека мозъкът ви бъде открит и не забравяйте, че това не е контакт с чужд човек, това е вашият другар или родственик, който се обръща към вас по някаква причина.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР