Загубата на Левски за изминалата финансова година е в размер

...
Загубата на Левски за изминалата финансова година е в размер
Коментари Харесай

860 хил. лева загуба и офертата към Стоилов на ОС на "Левски"

Загубата на " Левски " за миналата финансова година е в размер на 860 хиляди лв.. Това разгласи изпълнителният шеф на клуба Красимир Иванов на организирането през днешния ден Общо заседание на клуба.

За 2017 година приходите на " сините " са в размер на 10 млн. лв., само че загубите са повече. Задълженията от предходни финансови интервали пък са в размер на 18,3 млн. лв..
Красимир Иванов: Задълженията на клуба не са загадка. Дължим 18,3 млн. лв. "Траоре е нечиста сделка. Така играчите си подвигат цената ", съобщи изпълнителният шеф на "Левски "
Мажоритарният притежател на отбора Спас Русев пък дефинира престоя на някогашния треньор Делио Роси на " Герена " като " крах ". Бизнесменът съобщи, че той е дошъл по негово предложение и не е съумял да реализира контакт с футболистите.

Първа опция на италианеца е бил някогашният ментор на " Левски ", който изведе отбора до групите на Шампионската лига - Станимир Стоилов. Той е изискал заплата в размер на 60 хиляди евро и притежателят се е съгласил. В последна сметка не се е стигнало до формален контракт, а новият ментор на " сините " е Славиша Стоянович.

От клуба не престават да търсят състезателен шеф, както пожела новият ментор.

Спас Русев увери, че задълженията за построяването на бранш " А " на стадион " Георги Аспарухов " се погасяват.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР