Загубата на Херсон е ново поражение за Путин в очите

...
Загубата на Херсон е ново поражение за Путин в очите
Коментари Харесай

Херсон разцепи Кремъл, на Путин му е все по-трудно

Загубата на Херсон е ново проваляне за Путин в очите на последователите му след взривяването на Керченския мост. Изтеглянето на окупационните сили от Херсон провокира разединение сред съветския президент Владимир Путин и фракцията на „ ястребите “.

На Путин му е все по-трудно да успокои част от мощно идеологизирания провоенен електорат заради неспособността на армията му да реализира максималистичните си цели за събаряне на украинското държавно управление и завладяване на цяла Украйна, установи отчет на Института за проучването на войната.

Крайнодесни пропагандисти като Владимир Соловьов от ден на ден упорстват Кремъл и висшето военно командване да изпълнят всички обещания за заличаване на Украйна. Загубата на Херсон е ново проваляне за Путин в очите на последователите му след взривяването на Керченския мост. Анализаторите назовават вълната от рецензии към Путин " съвсем невиждана ". Вероятно с това е обвързвано и със засилената цензура по малкия екран, защото доста пропагандисти пропущат или омаловажават последствията от изтеглянето.

В същото време провалянето на постоянните войски и Путин в Херсон в допълнение ускорява въздействието на " вагнеровците " и техния водач Пригожин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР