Загубата на 3 килограма“ (или 2 или 4) е повтаряща

...
Загубата на 3 килограма“ (или 2 или 4) е повтаряща
Коментари Харесай

Отслабнете с 3 кг без диета: 8 съвета от диетолози

„ Загубата на 3 кг “ (или 2 или 4) е повтаряща се цел и това е по този начин, тъй като това е приблизително наднормено тегло, което сме склонни да натрупаме в много постоянно срещани обстановки: по време на празници, когато сме заседнали или като променим някои привички.

В идеалния случай, когато желаете да отслабнете, постоянно би трябвало да отидете при експерт, само че когато става дума за малко количество, просто би трябвало да извършите някои промени и да следвате елементарни насоки, с цел да свалите тези непотребни килограми, без да се постанова да „ минавате “ на диета. Диетологът Летисия Карера и персоналният треньор и специалист по спортно хранене Сандра Лорден Алварес съставиха къс лист с най-ефективните практики за бързо намаляване по здравословен метод, пише VOGUE Италия.
Хляб и протеин за закуска  Снимка: Getty
Хлябът не би трябвало да се изключва. Наистина би трябвало да участва във вашата диета, изключително за закуска. Лордън Алварес препоръчва да купувате самун с добър състав и ниско наличие на захар. „ Проблемът не е в самия самун, а в количеството. Не е същото нещо като да изядеш филия изгорял самун или цялостен самун. Това, с което го ядеш, също е доста значимо за установяване на засищащата мощ на хляба. На закуска е най-добре да комбинирате самун с протеини като пуешко, шунка или яйца. "
Истината за царевичните или оризови сладкиши
Въпреки че има легенда, която предлага замяната на хляба с царевични или оризови сладки, Летисия Карера изрично не е съгласна с това.  " Не е правилно, че са за предпочитане. Всъщност тези хлябове имат повече калории от белия или пълнозърнестия самун. Просто съдържат доста въздух и тежат по-малко. "
Нюанси с кафе
Когато желаете да отслабнете, самото кафе не е проблем, само че методът, по който го консумирате, може да бъде проблем при отслабването. Можете да го пиете нормално, с обезмаслено мляко или подсладител, в случай че желаете. Що се отнася до количеството, Лордън Алварес прецизира: " 3 чаши кафе с подсладител не въздействат на тежестта. Въпреки това, в случай че добавите мляко и захар, наддаването на тегло, несъмнено, е допустимо. "
Внимавайте с плодовите сокове  Снимка: Getty Images
Често консумираме питиета, без да осъзнаваме тяхното калорично наличие.  " Тъй като са в течна форма и не са доста засищащи, рискът е да консумираме доста повече калории, в сравнение с нормално получаваме от храната в твърда форма. Това се случва да вземем за пример с плодовите сокове. Можем умерено да пием сок от 5 пасирани плодове, само че надали ядем цели 5 плода “, изяснява Лордън Алварес. А това неизбежно покачва калорийността на диетата, като се има поради, че сокът от 4 портокала може да съдържа до 350 калории.
Яжте протеини за вечеря
За Летисия Карера една от най-ефективните рекомендации за намаляване с 2-3 кг е да ядете единствено протеини за вечеря. „ Това е огромна помощ при отслабването. “ Както Лордън Алварес удостовери, като общо предписание, " увеличението на приема на висококачествени протеини с високо засищане е добра концепция. "
Избягвайте захарта
Това наподобява явно, само че си коства да запомните. На първо място, тъй като, както ни припомня Карера, потреблението на захар е обвързвана с появяването на целулит и ускореното стареене на кожата. Въпреки това, както отбелязва Лордън Алварес, не сладките усети би трябвало да се заобикалят, а храните с бързо усвоими захари, които покачват равнищата на кръвната захар, което ви кара да се чувствате още по-гладни.
Фибри, зехтин и варива  Снимка: Pixabay
Това са съществени храни, които обезпечават макронутриенти и ви карат да се чувствате сити. Както показва Лордън Алварес, значимо е да запомните, че гладуването " провокира дефицит на хранителни субстанции в тялото, което в последна сметка го забавя. Освен това ви кара да ядете с повече тревога. "
Значението на почивката и упражненията
Упражненията би трябвало да са част от всеки метод на живот, без значение дали желаете да отслабнете или не, само че в случай че задачата е да отслабнете, значимо е да разберете, че „ упражненията са съдружник за ускорение на метаболизма ви и увеличение на разхода на калории, тъй че можете да консумирате повече калории ", изяснява Лордън Алварес. И най-после, почивката е от значително значение, с цел да се избегнат хормонални несъответствия, които могат да усилят апетита.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР