Загрижен и откровен разговор за бъдещето на страната. Така обобщи

...
Загрижен и откровен разговор за бъдещето на страната. Така обобщи
Коментари Харесай

Карадайъ против принципа стани да седна в политиката, зове за диалог

Загрижен и прям диалог за бъдещето на страната. Така заключи диалога си с президента Румен Радев ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадай ъ след края на консултациите сред партията му и президента.

Посланията на Карадайъ, по традиция, бяха свързани с потребността от заедност и разговор, само че също така - изтъкване с пръст на тези, които не желаят да приказват с другите .

" Позволихме си лукса да се откажем от нормалност в политиката, за което ние призоваваме от години. А разговор би трябвало да има, разговор сред ръководещи и народ, сред ръководещи и съпротива, сред институции. Позволихме си за дълго време да се откажем от нормалността в политиката и сега плащаме тази цена. Н а политическия терен се появяват едни нови играчи и споделят - да сменим модела. Да сменят модела обаче схващат като " стани да седна " . Защото както виждаме те безусловно, безусловно са " копи-пейст " на този модел ", не спести рецензии към " положителните сили ", въпреки и неназовавайки в конкретика имена на партии той.
 Радев пожела на Движение за права и свободи да влезе във властта
Радев пожела на Движение за права и свободи да влезе във властта

Мустафа Карадайъ: България би трябвало да си напише домашното

Участниците в политическия развой би трябвало да оценят първоначално мястото си в обществените процеси и да поемат отговорност, настоя водачът на Движението. " Защото през вчерашния ден завършиха изборите. Дневният ред на обществото всички го знаете - инфлацията, високите цени, несигурните работни места, несъответстващите приходи. "

Правителство може да има и още с първия мандат, като Движение за права и свободи не са водили диалог с президента за това да получат вероятно третия мандат при неуспех на първите два.
 Радев към „ Възраждане “: И опозицията има отговорности
Радев към „ Възраждане “: И опозицията има отговорности

Костадинов не схваща за какво въобще се прокарват закони за Еврозоната в случай, че ще има референдум

" С разсъдък и разговор да оформим болшинство, чиито дневен ред е дневният ред на обществото и да излъчим един постоянен кабинет, чиито дневен ред е дневният ред на обществото ", прикани Карадайъ.

Партийният водач също по този начин счита, че единствената удачна формула за държавно управление е съдружно такова, а не държавно управление на малцинството, каквото желание имат да предложат при възможен втори мандат ПП/ДБ .
 Костадинов желае уравновесен бюджет, само че без да робуваме на 3% недостиг
Костадинов желае уравновесен бюджет, само че без да робуваме на 3% недостиг

Възраждане имат и проектосъстав на кабинет и се подготвени да получат третия мандат

" Защото българският народ е умен. Последните 5 пъти на изборите създава една и съща конструкция на Народното събрание и не дава на никой правото да ръководи еднопартийно и еднолично да ръководи. Защото цената на еднопартийното и еднолично ръководство 12 години я видяхме ", хвърли камък в градината и на ГЕРБ Мустафа Карадайъ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР