Заговорът лъсна. Румен Спецов изчисти Бойко Рашков. НАП на Румен

...
Заговорът лъсна. Румен Спецов изчисти Бойко Рашков. НАП на Румен
Коментари Харесай

ОМЕРТАТА ЛЪСНА! Румен Спецов “изчисти” Бойко Рашков - НАП не видя нищо нередно в 19-те му имота

Заговорът лъсна. Румен Спецов " почисти " Бойко Рашков.

Национална агенция за приходите на Румен Спецов е почнала инспекция за имотното положение на Рашков, с цел да го почисти и прокуратурата да не може да го проверява.

Така назначеният от Асен Василев Спецов връзва ръцете на обвиняването, а Рашков няма да бъде тестван по какъв начин се е сдобил с 19 парцела с държавна заплата, разясняват осведомени.

" Вчера (на 3 декември) ми беше връчен констативен акт от Националната организация по приходите. И след осъществената служебна инспекция на моето имущество и това на фамилията ми, както и на приходите, които съм получил, не е открито никакво противоречие сред моите приходи и моето имущество. Струва ми се, че това би трябвало да се каже високо, с цел да се парират всички обиди, клюки и нападки против мен и фамилията ми ", споделя Бойко Рашков в изявление за " Тоест ".
свързани новини102613на 28.11.2021
Резултатите от инспекцията излизат нескрито тъкмо ден, откакто Петков разгласи, че желае Рашков да остане вътрешен министър. Сега умерено служебният вътрешен министър може да стане Министерство на вътрешните работи началник и в постоянния кабинет на Петков.

Бойко Рашков е проверяван от Румен Спецов, който ГДНП или ГДБОП би трябвало да проверяват за данъчни измами.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР