Загорка АД представи новата платформа Zero Zone, надгражда развитието на

...
Загорка АД представи новата платформа Zero Zone, надгражда развитието на
Коментари Харесай

Zero Zone отговаря на нуждите за активен и здравословен начин на живот

Загорка АД показа новата платформа Zero Zone, надгражда развиването на безалкохолните си бири с по-концентрирана връзка, уместно позициониране и повече активации на местата за продажба. Този нов и интегриран метод, поставящ фокус върху безалкохолните бири и радлери от портфолиото на компанията, цели развиване на категорията и отличаване на компанията на пазара.

След презентацията на безалкохолните бири участниците в презентацията минаха през тест с дрегер, който при всички бе негативен и бе обещано началото на надпреварата по картинг. Считана за една от най-иновативните в бранша, съгласно консуматорите, ЗАГОРКА АД, е първата компания, която предлага безалкохолна бира на българския пазара. Загорка 0.0% е най-продаваната в категорията си в България, а Ариана Радлер е първият и единствен радлер на пазара, както като алкохолно, по този начин и като безалкохолно предложение.



Heineken 0.0% е безалкохолна бира, приготвена по неповторима рецепта, създадена в продължение на години до постигането на характерен уравновесен усет. Продуктът се характеризира със свежи плодови нотки и меко малцово тяло в съвършен баланс. Бира с безкомпромисните характерности на Heineken® – създадена от 100% натурални съставки и неповторимата Heineken A-Yeast квас. Важен акцент е, че пивото резервира страхотния бирен усет на Heineken, само че без наличието на алкохол.

Другите два съществени артикули в новата платформа са Загорка 0.0% - към този момент известна безалкохолна лагер бира, създадена от напълно натурални съставки и без консерванти; и Ариана Радлер 0.0%. Семейството на Ариана Радлер 0.0% ще бъде разширено и към към този момент познатите усети Лимон и Малина ще бъдат добавени и две нови оферти - Ариана Радлер 0.0% Портокал и Грейпфрут и Ариана Радлер 0.0% Тъмен Лимон - същински освежаващото комбиниране от висококачествена безалкохолна бира и плодов сок, което превзема всички сетива.

Zero Zone ще разчита на по-добро позициониране в магазините, с помощта на обособени регали и хладилници. Продуктите от линията ще бъдат предлагани както в магазините, по този начин и в питейните заведения и ще бъдат промотирани посредством офлайн активации като дегустации и медия акции в онлайн, обществените и обичайни медии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР