Загорец приема Локомотив Пловдив в 1/8-финален мач от турнира за

...
Загорец приема Локомотив Пловдив в 1/8-финален мач от турнира за
Коментари Харесай

Загорец мечтае за изненада срещу Локомотив

Загорец приема Локомотив Пловдив в 1/8-финален мач от шампионата за Купата на България. Тимът от Нова Загора мечтае да сервира изненадата. Момчетата на Мирослав Миндев се намира на второ място в Югоизточната Трета лига, а през уикенда изгубиха от Борислав (Първомай) с 3:4 в голово шоу. В състава има дота опитни играчи с дълъг стаж в елита - Иван Стоянов и Коста Янев. Аут за мача е Мартин Маринов.

" Дано създадем трогателен дуел, ще съм доста щастлив, в случай че това се случи. Това ще значи, че сме се показали почтено. Трябва да отчетем, че класите са разнообразни. Ако се покрай изненада, ще е добре пристигнало.

Дано стане завладяващ мач, а и резултатът да е подобен. Истината е, че разполагаме с опитни играчи, сега равнището им не е близо до това на състезателите от Първа лига.

Нашите момчета са към този момент дилетанти, работят други специалности. Да, имат умения и опит зад тила си, само че физическите им благоприятни условия не са за елита. Яд ме е, че няма да има аудитория на стадиона, тъй като щеше да стане добра атмосфера ", разяснява пред ежедневника " Тема Спорт " Мирослав Миндев.

Срещата Загорец - Локкомотив (Пловдив) е през днешния ден от 13:30 часа и ще се играе в Нова Загорец.
 Загорец удари Хебър и си обезпечи мач с Локомотив (Пловдив)
Загорец удари Хебър и си обезпечи мач с Локомотив (Пловдив)

Ивелин Илиев вкара победния гол в добавеното време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР