Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на

...
Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на
Коментари Харесай

Загиналият в катастрофата с Кирил Петков бил професионален шофьор

Загиналият 60-годишен мъж в злополуката край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален водач. Това написа негов братовчед в прочувствена обява във фейсбук. 

От обявата излиза наяве и, че мъжът се е казвал Ицо. 

 

" Ицо беше професионален водач, постоянно деликатен, радушен и угодлив. До последно работеше в " Чистота " и извозваше огромните контейнери за отпадък от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушаване ", написа Илиян Илиев. 

 

 

Тежката злополука стана към 17:30 ч. в четвъртък на входа на Аксаково. От " Продължаваме промяната " оповестиха, че колата на НСО е блъснала автомобил, излязъл откъм път без преимущество.

 

Загина 60-годишният водач на автомобила, а 58-годишната му брачна половинка е в болница. По-рано през днешния ден от МБАЛ " Света Анна " - Варна оповестиха, че дамата е претърпяла интервенция и няма заплаха за живота й.

 

Инцидентът се проверява от Военната прокуратура, защото НСО е част от Въоръжените сили. Ръководителят на Военно-окръжната прокуратура в Сливен Христо Тинев разяснява през днешния ден, че е допустимо служебният автомобил да се е движел с по-висока от допустимата скорост. Предстои да бъдат разпитани очевидците на случая от други коли, както и да бъде направена аутопсия на починалия водач. Ще бъде взета и кръвна проба за алкохол, заяви заместник-военноокръжният прокурор подполковник Георги Василев.

 

От Националната работа за защита излязоха с позиция, в която оповестиха, че оказват подпомагане на проверяващите органи. Те показаха съболезнования на фамилията на починалия и призоваха към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР