Загиналите вчера вечерта в тежка катастрофа на пътя Стара Загора-Казанлък

...
Загиналите вчера вечерта в тежка катастрофа на пътя Стара Загора-Казанлък
Коментари Харесай

Загиналите край Казанлък са млада двойка, блъснал ги лекар

Загиналите през вчерашния ден вечерта в тежка злополука на пътя Стара Загора-Казанлък двама души са младежи - юноша ни 22 години и жена на 23, прецизираха през днешния ден от полицията.

И двамата са от Града на розите. Шофьорът на другата кола, взела участие в жестокия случай, също е казанлъченин и по подигравка на ориста е доктор в Спешна помощ.

Сигналът за случая в правата Казанлък-Тулово е подаден в 19,15 часа. На това място позволената скорост е до 90 км в час, само че постоянно водачите карат по-бързо и се допуска, че е в тази ситуация е било по този начин.

Младата двойка пътувала в лек автомобил " Фолксваген Голф " към Стара Загора. По аргументи, които към момента се обясняват, колата се завъртяла на другояче сухия и прав сектор и навлязла в насрещното платно. В този миг върху нея връхлетял идващият лек автомобил " Мерцедес ". " Голф " -ът бил застанал перпендикулярно на пътя и по този начин бил ударен тъкмо сред двете порти - сериозно място при произшествия.

При удара двамата младежи вътре починали на място. Шофьорът на " Мерцедес " -а се разминал със счупена ключица.

Разследващите ревизират версията, че момент преди произшествието на пътя се е появила несигнализирана ромска двуколка и конският впряг е станал причина водачът на " Голф " -а внезапно да промени посоката на придвижването си, с цел да избегне удар с нея. Така се завъртял на пътя, заяви " 24 часа ".

Заради случая нощес пътят беше затворен и имаше обходен маршрут.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР