Загиналите са били мобилизираниИздало ги натоварване на клетка от мобилна

...
Загиналите са били мобилизираниИздало ги натоварване на клетка от мобилна
Коментари Харесай

Десетки руски войници убити в атака в Донбас

Загиналите са били мобилизирани
Издало ги натоварване на клетка от мобилна мрежа

Над 60 съветски военнослужещи са били убити при украинския ракетен удар по град Макеевка в Донецка област, заяви през днешния ден министерството на защитата на Русия.

По негови данни украинските сили изстреляли от реактивна система за залпов огън HIMARS шест снаряда по пункт за краткотрайно разполагане на съветско военно поделение. Обектът е бил улучен от “четири ракети с фугасна бойна глава ”, вследствие на което “са починали 63 съветски военнослужещи ”, написа в известието.

Руската Противовъздушна отбрана система свалила останалите два снаряда, прибавиха от съветското отбранително министерство.

Според източници в правоохранителните органи в интонации обект са били настанени резервисти, привикани за войната по време на частичната готовност предходната година в Русия. Атаката била осъществена в първите минути на 1 януари. Тогава военните употребявали интензивно мобилните си телефони, което провокирало огромно натоварване на клетка от мобилната мрежа и това е разрешило на съперника да открие местоположението им.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР