Загиналите при свалянето на украинския пътнически самолет биха били живи,

...
Загиналите при свалянето на украинския пътнически самолет биха били живи,
Коментари Харесай

Джъстин Трюдо за Тръмп: И той носи вина за свалянето на украинския самолет в Иран

Загиналите при свалянето на украинския пътнически аероплан биха били живи, в случай че нямаше ескалация на напрежението с Техеран, за което способстваха и Съединени американски щати, съобщи канадският министър председател Джъстин Трюдо.

Пътниците и екипажът на украинския „ Боинг “, свален от иранска ракета, биха били живи , в случай че не беше неотдавнашната ескалация на напрежението в района, за която способства Вашингтон, сподели Трюдо в изявление за телевизия „ Глобъл “.

Международната общественост доста ясно изрази нуждата от недопускане Иран да се снабди с нуклеарно оръжие , само че и за понижаване на „ напрежението в района, което също по този начин беше провокирано от американските дейности “, сподели Трюдо.

" Ако не беше напрежението и скорошната ескалация в района, имам вяра, че през днешния ден тези (мъртви) канадци щяха да бъдат в домовете си и със фамилиите си ", добави Трюдо, имайки поради 57-те канадци, намирали се на борда на сваления „ Боинг “.

Трюдо добави, че " явно " е добре, в случай че Вашингтон преди този момент е уведомил Отава за офанзивата с дрона , при която беше погубен иранският военачалник Касем Солеймани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР