Загатна, че формацията може да подкрепи президента Румен Радев за

...
Загатна, че формацията може да подкрепи президента Румен Радев за
Коментари Харесай

Трифонов изненадващо се появи в ефир и отговори на някои важни въпроси за ”ИНТ”

Загатна, че групировката може да поддържа президента Румен Радев за нов мандат на “Дондуков 2”, изрично отхвърли присъединяване в държавно управление дружно с която и да е партия от настоящия парламент и загатна, че може би ще работи взаимно с “Изправи се. Мутри вън!” на Мая Манолова и обединяването “Демократична България”.

Трифонов се появи изцяло изненадващо в ефира на малкия екран си ⅞ TV. Там изясни своето решение да откаже присъединяване в предизборните диспути в огромните малките екрани, които по думите му били “жалки и унизителни”.

“Да ви кажа почтено, през целия ми живот постоянно ми се е желало да предпочитам сред положително и неприятно. Но непрестанно ми се постанова да предпочитам сред неприятно и по-малко неприятно. По-малко неприятно и, в случай че има такава опция, е коалиция сред " ИТН ", " Изправи се! Мутри, вън! " и " Демократична България ", уточни Трифонов.

Досега до коалиция не се е стигнало, тъй като сред него и останалите извънпарламентарни обединения имало доста разлики. Не изясни обаче какви.

" Ние няма да вършим коалиция нито с ГЕРБ, нито с Българска социалистическа партия, нито с Движение за права и свободи. Това са партии от статуквото. Те са отговорни за това състояние, до което сме се докарали, и няма основателна причина да има коалиция с тези партии. Това е толкоз обикновено, разумно и най-много морално ", разгласи той.

Разлъката сред Борисов и Трифонов пристигнала, откакто водачът на ГЕРБ станал кмет на София, а след това и министър председател.

“Имате хора, с които сте се сприятелявали, пък след това нещата са се променяли. Обстоятелствата трансформират хората или по-скоро хората се трансформират съгласно обстоятелствата…”, изясни Трифонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР