Загадката полека започва да се разплита Водещият на новините по Нова

...
Загадката полека започва да се разплита
Водещият на новините по Нова
Коментари Харесай

Колежка от NOVA ли е? Горещи разкрития за потайната жена на ...

Загадката бавно стартира да се разплита

Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов стана баща на момченцето Христо на 15 април 2020 година, само че две години по-късно никой не знае коя е загадъчната майка на сина му. Журналистът в никакъв случай не приказва за нея в своите изявленията и не разгласява общи фамилни фотоси.,,Галерия " се добра до снимки на мистериозната дама и научи, че тя се споделя Мила и единствено най-близките хора до Христо знаят за нея.

Той избира тя да остане анонимна и да не се трансформира в обект на обществен интерес. Жената, завладяла сърцето му, въобще не е известна и няма нищо общо с неговата специалност. Тя е на 41 години и работи като психолог. По изявленията й в обществените мрежи обаче излиза наяве, че с Христо се познават най-малко от седем години, обичали са да излизат дружно по заведения в обща компания, а осведомени настояват, че двамата са били най-хубави другари. В един миг обаче те вземат решение да основат семейство и да имат дете, а слуховете гласят, че даже към този момент са сключили брак, тъй като носят халки.

 Двамата имат доста общи ползи, а най-вече обичат да гледат филми и да вървят на кино. И двамата крият усърдно фотосите на сина си, като единствено го разгласяват в тил или на фрагментите се вижда неговата ръчичка или краче. Журналистът е безапелационен, че не желае да демонстрира наследника си, както и половинката си.

Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият пази персоналния си живот и не разгласява фотоси с дами, като се изключи тези с колежките му от малкия екран и със сестра му. Стефка носи друга фамилия и няма образна аналогия с батко си. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, само че въпреки да са от разнообразни татковци, двамата с Христо са извънредно близки.

Журналистът губи баща си едвам тригодишен, когато татко му е погубен от брата на дядо си след скандал за градеж на нова къща. Убиецът бил герой срещу фашизма и лежал в пандиза единствено няколко месеца за това си действие. „ Единственото, което помня от татко си, са ръцете му - огромни и мощни, които ме държаха ", споделя Христо. На 12 години той попитал майка си за какво има единствено един дядо и една баба, тогава за първи път се среща с родителите на баща си. „ Те ми демонстрираха гроба му, само че аз мисля, че той не е там, а постоянно е до мен и ме поддържа. Имал съм много сложни моменти, които внезапно са се разрешавали с непредвидена лекост. На пръв взор нерешими проблеми са завършвали с благополучен край. На всяко ходило от моята кариера като че ли татко ми е като сянка зад мен и ме бута нагоре. Но съм ядосан, че животът не ми е оставил най-силната ми опора като дете ", признава журналистът. Затова в този момент се е зарекъл да бъде най-хубавият баща за своя наследник и във всяка свободна минута той се занимава с него.

Година след загубата на брачна половинка си майката на Христо се омъжила за различен мъж, който обаче освен че не могъл да замести у него празнината от загубата на татко му, само че и години наред малтретирал душевен доведения си наследник. Започнал да пие. „ Имаше един интервал от седем-осем години, в които най-малко три пъти в седмицата съм се молел татко ми да беше жив, тъй като, когато алкохолът влезе в фамилията ни, стана ужасно... Накрая, с цел да се спася, избягах да изучавам на другия завършек на България в Благоевград. А през днешния ден този човек се гордее с мен и споделя на цялостен Асеновград, че съм негов наследник и се гордее с мен “, споделя новинарят.

Оставайки полусирак, той е отгледан от баба си и дядо си. Покрай тях проговорил с Лили Иванова, чиито песни всекидневно звучали от фамилния грамофон. Било няколко месеца след гибелта на татко му, когато журналистът изтананикал един от безконечните шлагери на примата „ Свири, щурче ". Оттогава постоянно където и да отиде, носи тази плоча с него.

Преди години си купува 33-годишен грамофон, реставрира го и в този момент машината работи отлично и той пуска на нея песни на сина си, написа hotarena.net.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР