Загадката на Sofia24.bg е свързана с единамерикански актьор. Той е

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с единамерикански актьор. Той е
Коментари Харесай

Разнасял е пици, а към днешна дата е световноизвестен актьор

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с единамерикански артист. Той е най-известен с ролята си на Джеси Пинкман в сериала " В обувките на Сатаната “. Познахте ли го? Това е Арън Пол. Той е роден на 27 август 1979 година в Емет, щата Айдахо, Съединени американски щати.

Бъдещата звезда на киното е най-малкото от четири деца. Ранният му живот минава в непрекъснато придвижване. Мести се дружно със своето семейство из Айдахо и Калифорния поради работата на татко му като баптистки духовник. Като дете Алън се изявява в църковни пиеси, което евентуално и предизвика желанието му да се занимава с актьорско майсторство. Той даже дава обещание, че ще научи наизуст пасажи от Библията по отношение на религиозното си образование. Мечтаел е да се реалокира в Ню Йорк или в Ел Ей. Той е разнасял пици, както и е бил плодавач на щанд за бисквити в търговскии център, преди да стане знаменит акьор.

През 1996 година Пол отпътува за Лос Анджелис. Той се появява в няколко музикални клипове, в това число и за групата Korn и Everlast. Скоро стартира да получава функции в разнообразни филми. Първата в действителност забележителна роля е в телевизионния сериал " Big Love ". Той се появява в 14 епизода. През 2012 година Арън Пол е изиграл значима роля във кино лентата " В кошчето ", който е номиниран за " Най-добър трагичен филм " от " Сънданс ". Участва и във кино лентата " Необходимост от скорост ", където Аарон изигра основната роля - на ездача Тоби Маршал. 

Аарон е притежател на доста награди, в това число и 3 награди " Сатурн " (2010 година, 2012 година, 2014 г.), 3 награди " Еми " (2010 година, 2012 година, 2014 г.) и " Награда Actors Guild " (2014).

От 2014 година Пол озвучава Тод в хитовия анимационен сериал на Netflix, " Боджак Хорсман “. На 1 януари 2012 година афишира годежа си за Лорън Корин Парсекиан в Париж. Двамата се женят на 26 май 2013 година, а към днешна дата имат наследник и щерка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР