Загадъчен обект, появил се на плажа, е оставил местите хора

...
Загадъчен обект, появил се на плажа, е оставил местите хора
Коментари Харесай

Мистериозен обект изхвърли океанът на остров Сиибрук

Загадъчен обект, появил се на плажа, е оставил местите хора комплицирани, а специалистите признават, че не са сигурни какво е това и от кое място се е появило.

Цилиндричният обект с тегло към 90 кг се появи на брега на остров Сииброук в Южна Каролина, Съединени американски щати, написа megavselena.bg.

Лорън Руст, изпълнителният шеф на Обществото за морските бозайниците е реагирала първа.

„ На обекта няма метал. Цялото нещо наподобява, просто като насъбрани един върху различен пластове от пяна „, споделя тя пред локалното издание The Post and Courier, преди да разгласява фотоси във Фейсбук с вярата, че някой може да разпознава мистериозния обект.

„ Това нещо не наподобява по този начин, като че ли е било във водата доста дълго. Бихте си помислили, че в случай че е във водата (за дълъг интервал от време), то ще бъде покрито с разнообразни типове морски живот “, споделя тя. На фотосите обектът наподобява като изработен от бетон, само че в действителност се усеща „ като мека пяна “.

 b1f58789537b26094d0766f8d0674a55

Без формален отговор какво е това, теории, коя от коя по-идиотски, започнаха да се появяват в обществените медии. Извънземни, шпиони, даже „ звездата на гибелта “ са обясненията, които локалните разясняват.

Джо Кронин, административен шеф на остров Сииброук, споделя пред локалните медии: „ Напоследък на брега излизат разнообразни странни неща. Само през последните няколко месеца имахме елементи от докове, разнообразни мъртви животни … „, споделя той. – „ Освен в случай че някой не удостовери, че този обект е негов и не изясни какво е това, евентуално няма да имаме сигурност за неговия генезис и предопределение “.

Градските чиновници са взели предмета за по-нататъшно следствие.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР