Заев: На 30 септември, ние решаваме за съдбата на МакедонияНа

...
Заев: На 30 септември, ние решаваме за съдбата на МакедонияНа
Коментари Харесай

Заев: На 30 септември, ние решаваме за съдбата на Македония

Заев: На 30 септември, ние решаваме за ориста на Македония
На 30 септември на референдума, ние решаваме. Този исторически миг е доста по-голям от всички нас, от партиите, разправиите и персоналните ползи. Става въпрос за бъдещето на нашите деца.

Това сподели македонският министър председател Зоран Заев в послание към нацията във връзка идния референдум в края на месеца. Заев прикани всички македонци да излязат и да гласоподават за "европейска Македония".

"Дойде време да бъдем храбри и да погледнем към бъдещето. Днес сме изправени пред най-голямото историческо предизвикателство за нашата страна... Да се възползваме от този исторически късмет. Това е вторият референдум, който ще консолидира нашата самостоятелност и ще кажем "да" за устойчиво и несъмнено бъдеще, за бъдещето в Европа “, съобщи Заев.

„ На 30 септември, на референдума, ние решаваме. Нашият път не е елементарен, само че ние знаем какво получаваме... Ние ще бъдем жители, които избират по-добър живот, с по-високи приходи, за по-добри работни места. Всичко това в красивата ни Македония, сигурна, спокойна, другарска и постоянна. Европейска “, сподели македонският министър председател.

Той напомни, че с Договора от Преспа македонците са запазили своя език, народност просвета и история. „ С сполучливия референдум ние, като страна, ще подсигуряваме вечно и нашето бъдеще “, акцентира министър-председателят Зоран Заев в обръщението си към жителите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР