Заедно сме с Константин вече 30 години, не сме разведени.Това

...
Заедно сме с Константин вече 30 години, не сме разведени.Това
Коментари Харесай

Радина Червенова опроверга най-големия слух

" Заедно сме с Константин към този момент 30 години, не сме разведени. "

Това каза емблематичното лице на Българска национална телевизия - новинарката Радина Червенова, която в този момент има своя графа в Би Ти Ви. Красавицата, която е първообраз на 24-метровата скулптура на света София в центъра на столицата, направена от Георги Чапкънов, продължава да живее със брачна половинка си - Константин Каменаров. Двамата не са разграничени, както настояват слуховете. В последните години мълвата неведнъж разделяше и събираше, даже и разведе звездната двойка, написа " България Днес ".

" Знаете ли, не чета какво се написа нито за мен, нито за другите хора. Интересуват ме новините, нещата, които имат смисъл. Това е, да го назовем по този начин - хигиена на живот ", изясни Червенова.

Радина и Коко се срещат през 1993 година Той тогава е шеф в Ефир 2, а тя - новинарка, върнала се от майчинство. Още тогава Каменаров се впечатлява от хубавицата. Сключват брак обаче през 1998 година, малко преди ефир. " Отиваме в гражданското на бул. " Витоша ", а там ни чакат кумовете - Александрина Пендачанска-Джиджи, и Петър Стоянович. Бяхме поканили за посетители и Таня Ваксберг и Милен Минчев. Найо Тицин беше в ролята на оператор и доста се постара да се види, че е имало и посетители. Макар че осветлението не беше доста за фотоси, Найо възпламени някакви лампи в залата. И защото сме избягали от работа, бързахме да се върнем. По пътя си приказваме по какъв начин ли ще ни посрещнат сътрудниците в малкия екран. И към този момент си представяме какви ли изненади ни готвят - балони, букети, цветя и рози. Отваряме вратата на нюзрума и виждаме - вода! Навсякъде към бюрата тече вода, листове плават в локвите, а едни лелички с кофи и парцали ни викат: Мръднете малко, че пречите, спука се водопроводът. Приехме това като знак, че ще ни върви по вода. И не сме сбъркали. Вечерта повеждам емисията на новините и до момента в който текат фрагментите, си мисля: гледай в този момент, оповестявам за значими събития, а феновете не знаят, че преди два часа и моят живот се е трансформирал. Новинарите също сме естествени хора, случват ни се естествени неща, а не можеш да ги споделиш със феновете. Накрая закривам емисията и внезапно в ефира гръмва Менделсон. Стъписах се, само че беше прелестно. В последна сметка сътрудниците по този начин взеха решение да ни изненадат ", връща лентата обратно Радина.

Коко пък от своя страна дефинира брака си с Радина като " приветлив ". " Минали сме през всичко като останалите хора. Искрено се удивлявам на Радина. Тя е най-хубавата във всичко, толкоз години ", споделя Коко.

Последната новинарска емисия, която Радина води на " Сан Стефано " в Българска национална телевизия, бе на 3 юни 2018 година Веднага по-късно тя стартира една от най-харесваните рубрики в ефира - " Опасни връзки " в " Преди обед " по Би Ти Ви.

Влюбената двойка минава и през онкологично заболяване на Радина, което тя не скри от обществеността, даже посъветва дамите да си вършат постоянно профилактичните прегледи. " Да, случи се, преодоляхме го, помогнаха ми доста хора, признателна съм и на себе си, не на последно, а преди всичко ", показа Червенова.

Двамата имат общо четири деца и към този момент се радват на внуци. Красивата Радина е набор на поп звездата Мадона и по нищо не й отстъпва като визия. Тя е с осем години по-голяма от брачна половинка си, само че това в никакъв случай не е било спънка сред тях. " За любовта няма граници, няма и минало, има единствено бъдеще ", споделя Коко. Двамата обичат да пътуват, а предходната година почиваха на родното Черноморие, където Червенова има унаследен парцел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР