Заедно сме от шест години, жълтите медии счупиха тъпомера!, гневи

...
Заедно сме от шест години, жълтите медии счупиха тъпомера!, гневи
Коментари Харесай

Някоя си Неда Спасова беснее в мрежата: Не крия приятеля си, ще съдя медиите!

Заедно сме от шест години, жълтите медии счупиха тъпомера!, гневи се актрисата



" В последните дни жълтите медии (разбрах за какво се споделят жълти, тъй като се скалъпва публикация с качество за жълти стотинки) взеха решение да си копипейстнат безобразно обидни неистини по мой адрес. Дет` се вика - счупиха тъпомера ", написа в ядосан пост актрисата Неда Спасова, която помним като сестра Кая Райкова от сериала " Откраднат живот ". Врачанката пусна в мрежите фотография със " загадъчния " мъж до себе си с думите: " Това е Христо. Той е моето " скрито " гадже към този момент 6 години и половина. И в случай че е рекъл Господ - ще е най-малко още 10 пъти по толкоз ".

Актрисата се нервира от обстоятелството, че съгласно нея за медиите е значимо с кого си ляга, а не участията й в благотворителните дела, начинания, обществени и публични апели. Както и театралните функции, в които е разсъблечена. " Важно е народът да знае с кого си ляга Неда и по кое време е гола ", ядосва се актрисата и споделя, че не е говорила за връзката си, тъй като не е желала. " Решила съм тази част от живота ми да не " плава " из медиите. Никога в живия живот не съм крила индивида до мен. Защото живият живот е истината, не стартирането на фотоси онлайн ", прибавя още тя.

   Завършилата НАТФИЗ при проф. Маргарита Младенова актриса твърди, че постоянно е гледала с подигравка и самоирония към множеството нелепости, изписани по неин адрес. " Тоя път обаче не ми е смешно и се свързах с юрист. За непозволено потребление на фрагмента ще се търси наказателна отговорност ", дава обещание Неда под фотографията към поста си в нета.

Човекът до Неда е операторът Христо Генков, снимал филмите " Мисия Лондон ", " Дякон Левски ", " Ботев " и още над 40 американски, френски и български кино продукции като стедикам и камера оператор.

Нашето мнение:

Този яд на Неда Спасова е малко преувеличен! При състояние, че е актриса е обществена персона, няма по какъв начин да няма интерес и към персоналния й живот. Особено когато сама разгласява фотоси на половинката си в профилите си в обществените мрежи.

Освен това се сърди, че хората не са я запомнили с функциите й, а се ровят в спалнята й. Скъпа Неда, евентуално функциите, които си направила не са запаметяващи се. Това не е проблем на „ жълтите медии “, нито на публиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР