Заедно със своята флагман серия Xiaomi 12, Xiaomi днес представи

...
Заедно със своята флагман серия Xiaomi 12, Xiaomi днес представи
Коментари Харесай

Серията Xiaomi Watch S1, Xiaomi Buds 3T Pro и Xiaomi Buds 3 бяха официално представени в Австрия

Заедно със своята флагман серия Xiaomi 12, Xiaomi през днешния ден показа серията Xiaomi Watch S1, Xiaomi Buds 3T Pro и Xiaomi Buds 3.

Твоят фитнес жанр : серията Xiaomi Watch S1

Най-новият Xiaomi Watch S1 е с типичен грациозен дизайн със сапфир-кристал стъкло и рамка от неръждаема стомана, в която се съхранява 1,43-инчовият AMOLED екран. Опциите за каишки включват класическа кожа или флуоро гумена каишка в разнообразни цветове.

Xiaomi Watch S1 Active предлага пъстър и персонализиран състезателен жанр с оптимален комфорт. С постоянно работещия 1,43-инчов AMOLED екран, изящният панел предлага лекост и устойчивост, до момента в който рамката на часовника се предлага в три цветови разновидността и разнообразни варианти на каишки с ярки цветове.

С общо 117 фитнес режима, в това число 19 професионални, сред които потребителите могат да избират, Xiaomi Watch S1 и S1 Active могат автоматизирано да разпознаят вървене и тичане навън или на пътека. Със съгласуемост с приложенията Strava и Apple Health, устройствата поддържат и усъвършенствано следене на здравето за цялостна осведоменост, в това число следене на насищането на кръвта с О2 на SpO2, наблюдаване на здравето на дамите и усъвършенстван мониторинг на съня.

Серията Xiaomi Watch S1 поддържа Bluetooth диалози, и гласовия помощник Alexa на Amazon.4 При цялостно зареждане батерията той може да поддържи до 12 дни общоприета приложимост или до 24 дни при икономисване на батерия режим, с благоприятни условия за магнитно зареждане.5

Xiaomi Watch S1 е в продажба на цена 469 лева

Xiaomi Watch S1 Active в е впродажба на цена 369 лева

Потапящ и вълшебен тон: Xiaomi Buds 3T Pro

Звукът на студийно равнище постоянно идва с богати елементи и минимално деформиране. Xiaomi Buds 3T Pro оферират новаторска композиция от хардуерни и софтуерни усъвършенствания, в това число 10 мм динамичен драйвер с двоен магнит със секционно DLC покритие, както и поддръжка за LHDC 4.0 аудио кодек.

В допълнение, Xiaomi Buds 3T Pro оферират потапящо преживяване при слушане, включващо до 40dB хибридно интензивно шумопотискане.7 Потребителите могат да избират сред три ANC режима или да селектират адаптивен режим, който разрешава на слушалките да контролират автоматизирано въз основа на равнището на околния звук.7 С Transparency режимите потребителите могат да останат в синхрон със заобикалящата ги среда, до момента в който са в придвижване.

Изцяло новата функционалност от последващо потомство Dimensional Audio основава 360-градусов звуков пейзаж, възпроизвеждайки аудио преживяване, сходно на това в кино салона. Когато е надъхан за режим на следене на придвижването на главата, всеки обособен звуков подробност резервира своята позиция, създавайки реалистично 3D преживяване, до момента в който слушателят движи главата си.7 С комфортно и несъмнено нагласяване и съгласуваност с две устройства, слушалките могат да зареждат до 6 часа възпроизвеждане с едно зареждане или 24 часа с калъфа.

Xiaomi Buds 3T Pro са в продажба на цена 279 лева

Невероятен бийт : Xiaomi Buds 3

Xiaomi показа и своите Xiaomi Buds 3. Оборудвани с усъвършенствана хибридна ANC технология, Xiaomi Buds 3 оферират потапящо преживяване в ритъма на музиката.

С три ANC режима, Xiaomi Buds 3 обезпечават на потребителите до 40 dB шумопотискане, като дейно понижават фоновите шумове, без значение дали работите, учите или пътувате. Xiaomi Buds 3 също ви разрешават елементарно да чувате околни звуци с помощта на Transparency режима. Когато превключите на усъвършенстван гласов режим, можете да чувате ясно събедесника си и да се наслаждавате на диалога без да се постанова да сваляте слушалките от ухото си.

Създадени с съставен елемент с двоен магнит N52 и олекотена намотка, Xiaomi Buds 3 обезпечават извънредно качество на звука. Подобреният дизайн на слушалките носи усъвършенствано аудио преживяване с бездънен бас при общо хармонично деформиране под 0,07 %, което ви обезпечава качество на звука на равнище студио.

С опция за свързване с две устройства, Xiaomi Buds 3 ви разрешават елементарно да превключвате сред гледане на филм на вашия преносим компютър и приемане на позвъняване от телефона. Поддържа се безжично зареждане, като Xiaomi Buds 3 разрешават до 7 часа възпроизвеждане с едно зареждане и до 32 часа общо потребление с кейс.

Налични в Gloss White and Carbon Black, слушалките са ергономично проектирани, с цел да обезпечат комфортно и несъмнено нагласяване, като в това време са предпазени от IP55 в ежедневните ви действия, както и от прахуляк и вода.

Xiaomi Buds 3 са в продажба на цена 199 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР