Заедно със сина си Марк те раздадоха закупени от тях

...
Заедно със сина си Марк те раздадоха закупени от тях
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова: Великият дар на Великден е надеждата

Заедно със сина си Марк те раздадоха закупени от тях яйца и козунаци и доставиха прясно приготвена храна.

Съмишленици в положителното дело им бяха Фондация “Благодарител”.

„ Не мисля, че би трябвало да сме положителни единствено по празници. Човек би трябвало да носи добрината в сърцето си постоянно, с цел да може да я споделя с хората в потребност. Великденските празници са извънреден мотив за равносметка. Колко обич раздадохме? Колко смирени бяхме? На примирение и обич ни учи Христос. На това желая да науча и сина си “, споделя Роксана Кирилова и добавя:

„ Великият подарък на Великден е вярата. Възкресението дава смисъл, посока и опция да стартираме изначало, без значение от събитията. И без значение от събитията, тези младежи работят и се учат да живеят в нашия параметричен свят, изпълнени с обич, непорочност и примирение за това, че са родени такива. Можем единствено да се учим от тях, тъй като те демонстрират, че най-големият подарък е животът ни “.




Името на Роксана Кирилова се свързва с доста благотворителни начинания .

Красавицата не пропуща акциите на Фондация ”Мечта за дете”, взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове. Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК “Славия София “, направиха подаяние за Детски дневен център „ Света Неделя “ за деца с увреждания в община Сандански. Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова участва на събитие на Българска браншова асоциация „ Пътна безопасност”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната безопасност”. На Благовещение Роксана Кирилова подари средства за топъл обяд на 100 души от Дома за възрастни с умствена назадничавост в с. Подгумер. Роксана Кирилова се причисли и към плана на „ Златен Рожен “ и The Wine Inside „ Културно завещание “, които вземат участие в самодейността на Българската асоциация на винените експерти – „ Празнувам с българско вино “. Първото български вино, отлежало в манастир, бе основано, с цел да съберат средства за реституция на стенописите на Роженския манастир.

Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “, „ Бизнес дама на годината” в категория „ Благотворителност” и други
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР