Заедно с предизборната, стартират и друга кампания - за събиране

...
Заедно с предизборната, стартират и друга кампания - за събиране
Коментари Харесай

С мотото „За да бъде Бургас дом за децата ни!” коалиция Граждани за общината тръгна към местния вот

Заедно с предизборната, започват и друга акция - за събиране на подаяние за бедстващите в Нагорни Карабах арменци

Местна коалиция „ Граждани за общината ” откри предизборната си акция в Бургас. На събитието, състояло се пред централата на обединението на ул. „ Кирил и Методий ” №3, претендентът за кмет Йордан Георгиев показа листата с претенденти за общински съветници и даде старт на акцията със слоган „ За да бъде Бургас дом за децата ни! ”.

Всъщност откриването на акцията през днешния ден съответствува с още една - за помощ към бедстващите арменци от Нагорни Карабах. Йордан Георгиев разгласи, че до 28 октомври в централата на „ Граждани за общината ” ще се събират дарения. Те ще бъдат изпратени след това на арменската черква в града, с цел да доближат до нуждаещите се, превърнати в мигранти арменци.

„ Призовавам всеки от претендентите за кмет да поиграем на известната игра „ Истина или предизвикателство ”. Отправям предизвикателство към тях - да дебатират с мен при техни условия и определени от тях тематики бъдещето на Бургас и неговото ръководство. Призовавам ги да се съгласят, тъй като другояче ще изплува истината - че или не са готови, или се опасяват ” , сподели претендентът за кмет от „ Граждани за общината ” Йордан Георгиев.
 Кандидатът за кмет на " Граждани за общината " Йордан Георгиев, който е и вторият в листата на локалната коалиция, прикани съперниците си на спор преди изборите
Той изясни, че листата на локалната коалиция е цветна, изпълнена с можещи лица от съвсем всики професионални посоки. В нея има опитни адвокати, финансисти, медицински лица, учители, представители на междинния и малък бизнес. „ Те не са професионални политици, само че ги сплотява едно нещо - желанието градът ни да върви напред и в него да се живее обикновено ”, сподели още Георгиев. Освен претендент за кмет той е и втори в листата на обединението.

Водачът на листата - предприемачът Бенчо Бенчев , пък прикани да се води положителна акция, тъй като задачата на всички, борещи се в този момент за локалната власт, би трябвало да бъде не друго, а развиването на Бургас. „ Победата за нас е победа за гражданското общество ” , сподели той. Точно това ще бъде и един от слоганите по време на акцията.
 Бизнесменът Бенчо Бенчев прикани за положителна кампания
Третият в листата - адв. Добромира Полименова , която през годините е била мотор на редица благотворителни акции, съобщи, че ще се бори в Бургас да се усъвършенства опазването на здравето и да се увеличи работната заплата. „ Крайната ни цел е децата ни да остават тук, а не да бягат в чужбина ”, съобщи тя.
 Адв. Добромира Полименова (вдясно) е под №3 в листата на " Граждани за общината "
Ето я и цялостната листа на „ Граждани за общината ”:
Бенчо Георгиев Бенчев Йордан Георгиев Георгиев Адв. Добромира Полименова Полименова Гергана Колева Христова Красимир Димитров Батилов Вели Ерол Аслан Дора Цветанова Здравкова Живко Любков Жеков Красимира Петрова Борисова Милена Димитрова Георгиева Георги Янев Марков Николай Петров Милков Златина Петкова Велкова Георги Димитров Николов Теодор Русланов Шейков Димитър Георгиев Нончев Слав Милчев Михайлов Тодор Кръстев Кръстев Радослав Костадинов Ишкиев Ева Николова Еренберг Красимира Вениаминова Бакърджиева Даниела Рахнева Христова Кристиан Горанов Грудов Лилияна Стаменова Златева Господинка Георгиева Стамболиева Йовчо Петров Домусчиев Анета Георгиева Сталева Мартин Георгиев Сталев Мартин Пламенов Пенчев
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР