Заедно с мобилния телефон Redmi Note 12 4G на европейския

...
Заедно с мобилния телефон Redmi Note 12 4G на европейския
Коментари Харесай

Redmi Note 12 5G, базиран на  Snapdragon 4 Gen 1, излезе на европейския пазар

Заедно с мобилния телефон Redmi Note 12 4G на европейския пазар излезе и смарт телефонът Redmi Note 12 5G, който за разлика от предходния модел може да работи с мобилните мрежи от най-ново потомство.

Европейският вид съвсем не се разграничава от китайската версия. Той е оборудван с 6,67-инчов AMOLED екран с кадрова периодичност 120 Hz. Телефонът се базира на същата система върху чипа Snapdragon 4 Gen 1. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh и бързо зареждане с мощ 33 W. Налични са NFC, Wi-Fi, Bluetooth и Mini-Jac. Основната камера е тройна с резолюция на основния оптичен датчик 48 МР допълнен с 8 МР и 2 МР. Разделителната дарба на предната камера е 13 МР.

Първата разлика е, че разновидностите с паметите са доста по-малко. Европейската версия се предлага единствено с 4 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Вариантите с 6/128 GB, 8/128 GB и 8/256 GB не се оферират в Европа. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 13 също с фирмения потребителски интерфейс MIUI 14.

Новият смарт телефон се предлага на европейския пазар с цветове на корпуса Onyx Gray, Forest Green и Ice Blue. Цената на Redmi Note 12 5G в Европа възлиза на 300 евро. Интересно е, че същата трансформация в Кита се предлага за 150 евро, в случай че юаните се трансферират към евро съгласно днешния валутен курс.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР