Заедно с колегите от Студентски клуб на политолога към Софийския

...
Заедно с колегите от Студентски клуб на политолога към Софийския
Коментари Харесай

Ивайло Илиев: За втори път организираме форума Лигата на младите гласоподаватели

Заедно с сътрудниците от Студентски клуб на политолога към Софийския университет, с партньорството на Националния юношески конгрес – най-голямата организация, събира всички юношески структури в България, и с партньорството на Студентската асоциация за проучване на интернационалните връзки, която е в Университета за национално и международно стопанство, трите организации организираме сега второто издание на една огромна акция, която ние озаглавихме " Лигата на младите гласоподаватели ". Това сподели аудиокаста " Това е България " на " Фокус "  председателят на Студентския клуб на политолога към СУ " Климент Охридски "  Ивайло Илиев. 

По думите му това е конгрес, който се организира за повторно в рамките надлежно на една година – приказваме си за тези разтеглени интервали, в която динамика, можем да кажем, се открояват извънредно забавни моменти, тъй като по време на първото издание ние заложихме на осведомителна акция, в която ангажираме от ден на ден младежи с това за какво е значимо, какви са предизборните стратегии, дали въобще са значими.

" Опитваме се да разбираем по какъв начин ние в действителност сме въвлечени директно и от друга позиция, успяхме да организираме и три на брой разнообразни тематични дебата, в които засегнахме тематиките за младежката политика, за вътрешната политика и за външната политика. Тогава те реализираха извънреден интерес, несъмнено, с помощта на обществените мрежи, където ние, несъмнено, главно битуваме и обменяме информация, опит, познания. В настоящето издание ще заложим на по този начин да го кажем, нещо като нашето пък мото надлежно на тази акция, което се споделя " Защо още веднъж да гласоподавам и за какво изобщо да гласоподавам? ", тъй като с екипа си дадохме сметка, че в действителност ние сами на себе си първо би трябвало да отговорим на този въпрос, след което да можем да мотивираме, несъмнено, и нашите сътрудници, студенти, другари да вземат участие още веднъж в събитията, които приготвяме, а те, несъмнено, още веднъж са избирателен спор и една необятна предизборна, по-скоро осведомителна акция за предизборната конюнктура ", добави Илиев. 

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР