Заедно с Ким Чен - ун в Русия са и

...
Заедно с Ким Чен - ун в Русия са и
Коментари Харесай

Ким Чен-ун пристигна в Русия. Кога и за какво ще разговаря с Путин?

Заедно с Ким Чен - ун в Русия са и началникът на Корейската национална войска и неговият заместител, както и шефът на военната индустрия.

 

Ким дойде на граничната станция Хасан в Приморския завършек на Русия. Не е ясно какъв брой време ще остане в Хасан или дали неговият брониран трен се нуждае от замяна на колелата, с цел да се движи по по-големите съветски релси. Пътуването от гарата до Владивосток, където се чака Путин и Ким да се срещнат, ще отнеме още пет до шест часа

 

Още предходната седмица анализатори от интернационалните медии писаха, че евентуална договорка сред Русия и КНДР има логически стопански смисъл - Москва обезверено се нуждае от оръжия, по-специално муниции и артилерийски снаряди, а КНДР има в обилие и от двете. От друга страна Пхенян обезверено се нуждае от пари и храна.

Но под повърхността това разкрива капацитет за Пхенян и Москва да стартират да работят по-тясно дружно. 

Загриженост съставлява и с изключение на всичко въпросът за това какво ще получи в подмяна Пхенян от Русия. КНДР има опция да изиска от пиле мляко, откакто Русия е в обезверена обстановка. 

Най-притеснителното искане, което Пхенян може да насочи към Москва, е Путин да даде на КНДР съвременна оръжейна технология или познания, с цел да помогне на Ким Чен - ун да направи пробиви с програмата си за нуклеарни оръжия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР