Заедно с читалище Коприва организираме събитие за размяна на дрехи,

...
Заедно с читалище Коприва организираме събитие за размяна на дрехи,
Коментари Харесай

Доброволна размяна на вещи и дрехи в битка срещу промените в климата

Заедно с читалище " Коприва " организираме събитие за замяна на облекла, с което желаеме да оправим посланието, че няма потребност да изхвърляме, няма потребност да купуваме прекалено много, а в действителност можем да рециклираме, да споделяме и като цяло да преборим малко или доста този ултракапиталистически метод на мислене, че би трябвало непрекъснато нещо да се употребява.


Това сподели в изявление за БГНЕС Росена, която е съдържателка на бара, в който се разменят движимости, от които нямаме потребност, като можем да намерим хора със сходни ползи и нови съкровища.

„ Така наречената бърза мода в действителност има ужасяващи последствия за климата. Да не приказваме, че през нея се замърсява извънредно доста и природата с големите сметища, които се образуват от всички облекла, които не се употребяват и се хвърлят ", съобщи Росена. Тя акцентира, че бързата мода се създава посредством така наречен съвременно иго, като означи и детския труд.

" Много ни се желае през такива събития, и тъкмо поради това го организираме, да оправим това обръщение ", добави Росена и уточни, че можем да открием доста хубави неща.


Според нея няма потребност изобщо да вършим взаимни отстъпки, просто можем да споделяме. Жената уточни, че даже и те в този момент, разопаковайки, са изумени от съкровищата, които всеки пази в дома си. " Можете да намерите играчки, облекла, чанти, аксесоари и някакви странни движимости, които просто не са влезнали в приложимост на някого, което пък е доста забавно ", добави дамата.

Росена счита, че един подобен вид събития ни карат доста по-лесно да се разделим с някакви движимости, тъй като знаем, че няма да отидат на боклука, ще бъдат дадени или подарени на някого, който ще им се радва и ще ги употребява за още време.

" Просто го направете. Ако ходите по такива събития, в случай че се поровите малко във вторите използва доста постоянно ще намерите нещо доста по-интересно и по-уникално, което отразява вашето вътрешно чувство и еднаквост, в сравнение с в случай че купите следващия тренд ", заключи Росена. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР