Заедно превърнахме новото начало в необратим факт. Благодаря на избирателите

...
Заедно превърнахме новото начало в необратим факт. Благодаря на избирателите
Коментари Харесай

Пеевски: Заедно превърнахме новото начало в необратим факт

Заедно превърнахме новото начало в необратим факт. Благодаря на гласоподавателите за голямото доверие. Това написа в писмо до медиите водачът на " Движение за права и свободи - Ново начало " Делян Пеевски.

" Фокус " разгласява целия текст без редакторска интервенция:

След месеци на доста работа, доста срещи и провокации, трудности и тествания, дружно, като едно огромно семейство ние го направихме - новото начало е необратим факт!

И това е дефинитивно.

Оттук, насетне има единствено напред и нагоре! Ново начало за България и за всички тези хора, общини и обитаеми места, които го желаеха или чакат да се случи при тях.

Искам да поздравя всички партийни структури, всички наши деятели и симпатизанти, всички претенденти за депутати и преди всичко всички тези хора, които ни дадоха своето доверие с изборните резултати на ДПС-Ново начало!

Аз осъзнавам каква голяма отговорност персонално за мен и за новото начало е това доверие и ще я оправдая. А аз държа на думата си.

Страната ни и всички хора заслужават доста повече от своите политици и Новото начало ще бъде гарантът, че тази отговорност ще бъде неотменимото изискване отсега нататък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР