“Заедно можем да отхвърлим авторитарния режим на Борисов, отсича Нинова

...
“Заедно можем да отхвърлим авторитарния режим на Борисов, отсича Нинова
Коментари Харесай

Колтуклиева: Корнелия като каже Бъ, трябва да каже и Цъ

“Заедно можем да отхвърлим властническия режим на Борисов ”, отсича Нинова във връзка абсурда с обвиняването в ”пране на пари ” против Йончева.
Обаче, Борисов не е желал събаряне на имунитета на Йончева. Цацаров е. Борисов не е повдигал обвиняване на Йончева. Цацаров е.

“Изпълнителната власт употребява част от правосъдната за политическа репресия”, споделя Нинова. Тази част от правосъдната власт, която се сношава с изпълнителната власт в поръчкови обвинявания, има ли си име?

“КТБ е ослепителен образец за задкулисие, обединение на власт и пари, на мафия и ръководство и същинските виновници няма да бъдат разкрити и наказани”, твърди Нинова. Така е, несъмнено... Но, откакто към този момент има Обвинителен акт и обвинени по делото КТБ, за какво лидерката на втората политическа мощ не уточни кои са “истинските виновници”?! Обвинителният акт е писан под надзора на Цацаров и Гешев. А измежду разграбващите активите на КТБ по медиите се сочат имената на Делян Пеевски, Александър Сталийски, Бисер Лазов...; Биволъ разкри, че юристът на Пеевски Александър Ангелов е притежател на офшорката “Виафот”, която желае да заграби военните фабрики Емко и Дунарит, на чиито работен митинги председателката на Българска социалистическа партия беше.

Преди Елена Йончева под ударите на прокуратурата попаднахме Огнян Стефанов и аз. От 4 години към този момент ни тормозят. Но ние сме сами. Нямаме партия зад тила си. Добре, че Елена е народен представител, та ще има политическа протекция. Добре е, тъй като е превъзходен публицист и самоуверен човек. Бог да я пази! Това, което я чака си е много ужасно. Огнян Стефанов и аз минаваме по този път и знаем какъв дребен пъкъл е, фамилиите ни също знаят.

И макар репресиите и медийната мръсотия не се плашим да произнесем всички имена. Макар да нямаме депутатски имунитет.

Соня Колтуклиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР