Заедно е ключовата дума, която сега всеки социалист трябва да

...
Заедно е ключовата дума, която сега всеки социалист трябва да
Коментари Харесай

Крум Зарков, БСП: Не съм изключен от Изпълнителното бюро, ние сме един отбор

" Заедно е основната дума, която в този момент всеки социалист би трябвало да одобри за своя. Заедно за по-добър резултат. Изявих своята позиция в законните органи на партията, след което продължихме работа взаимно и дружно. Ние сме един тим, работим като един тим, всеки има своята роля. Моята роля като лидер на листата в Русе е извънредно виновна и аз няма да спестявам никакво изпитание да я извърша. Изключително огромна чест и отговорност е да бъдеш член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, само че нищо не пречи да работиш със същата чест и отговорност и без да бъдеш. Ние сме членове на Българска социалистическа партия и това е доста по-важно. Като такива, дружно тръгваме за по-добър резултат. Това не е значимо единствено за нас, значимо е за общото развиване на политическата обстановка в България, която, съгласете се, не е лека. " Това съобщи в утринния блок на БТВ лидерът на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Русе Крум Зарков.

Социалистът разяснява, че измененията както в Изпълнителното бюро, по този начин и при водачите на листи, са били обусловени от изборния резултат на левицата: " Българска социалистическа партия не може, не трябва и няма да се задоволи с третото място ".

Той акцентира, че цялото внимание, което се отделя на тези въпроси от една страна е добър знак, тъй като демонстрира какъв брой значима е Българска социалистическа партия, само че съгласно Зарков това не би трябвало да замъглява огромните въпроси - общонационални, политически, свързани с бъдещето на България и нейната нация. Зарков счита, че част от решенията на тези въпроси се намират точно в Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия единствената партия, която може да съчетае откровеното предпочитание за смяна на огромна част от обществото със непоклатимост и предвидимост в метода, по който тя се превежда. Това е голяма отговорност и нямаме право да слагаме персонални крамоли пред тази цел ", безапелационен бе той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР