Задръствания се извиха по главните улици в гръцката столица, след

...
Задръствания се извиха по главните улици в гръцката столица, след
Коментари Харесай

Трескаво пазаруване в Атина преди локдауна

Задръствания се извиха по основните улици в гръцката столица, откакто хората се втурнаха да вършат покупки в последната минута преди влизащия в действие от на следващия ден сутринта триседмичен локдаун, заяви в. " Катимерини ", представен от БНР.
супермаркетите и други магазини за хранителни артикули, макар че те ще останат отворени през идващите седмици. Необичайно раздвижване се наблюдаваше през целия ден и в магазините за електроника и други търговски обекти.
 Сблъсъци сред младежи и полиция в Атина поради карантинни ограничения Сблъсъци сред младежи и полиция в Атина поради карантинни ограничения
Нови конфликти избухнаха в северната част на гръцката столица Атина нощес с присъединяване на стотици младежи, събрани на площад, и полице...
Регистрирано беше и нарастване на трафика по националните автомагистрали, защото доста поданици на Атина напущат града преди карантината.
влизат в действие събота, 7 ноември, в 6.00 часа сутринта. Те плануват затваряне на магазините като се изключи супермаркетите и аптеките. Гражданите ще се нуждаят от позволение, с цел да могат да излязат на открито.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР